Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Moooi en Bedding House brengen de ‘Extra O’

Moooi en Bedding House brengen de 'Extra O' naar badkamers. De inspiratie voor de badcollectie komt van Moooi's Museum of Extinct Animals. "De verkenning van lang verloren dieren heeft geleid tot een reeks prachtige en buitengewone badproducten. De Moooi badcollectie valt op door de hoge kwaliteit en luxueuze afwerking", laten Moooi en Bedding House weten in een persbericht.

Henriëtte van Beynum, Managing Director van Bedding House zegt: "We zijn erg blij om na het succes van de introductie van bedtextiel de Moooi Extinct Animals badcollectie te introduceren. De collectie onderscheidt zich door de zachte en gladde hoogwaardige badproducten met rijke details."

Dodo Pavone handdoeken en badjas
De Dodo Pavone handdoeken hebben een uniek hoog-laag jacquard geweven patroon geïnspireerd op de veren van de uitgestorven vogel op het eiland Mauritius, de Dodo Pavone. De handdoeken zijn verkrijgbaar in vier kleuren: raaf, wit, indigo en donkergroen. Naast de handdoeken is er ook een bijpassende badjas verkrijgbaar. De badjas is verkrijgbaar in wit en donkergroen.

Menagerie of Extinct Animals kimono en handdoeken
De Menagerie of Extinct Animals handdoeken hebben een exotische en botanische print geïnspireerd op schetsen van uitgestorven dieren. Het motief is gedrukt op een jacquard geweven patroon. De handdoekencollectie omvat ook een strandhanddoek. De kimono, gemaakt van 100% katoen satijn, is verkrijgbaar in twee kleuren: ivoor en raaf.

De producten van de Extinct Animals badcollectie zijn gemaakt van hoogwaardig katoen. Katoen is een natuurlijke stof en het absorbeert en bevochtigt snel. Het zorgt voor extra zachtheid. Alle handdoeken zijn afgewerkt met geweven randen en hebben een geweven ophanglus met gedrukt logo. Ook de kimono en badjas hebben een luxueuze uitstraling met hun sjaalkraag, manchet en riem.

De Moooi Extinct Animal badcollectie zal verkocht worden in landen over de hele wereld bij geselecteerde retailers en online winkels, vanaf de zomer van 2023.

De badcollectie van Moooi wordt gepresenteerd tijdens de Milan Design Week van 17-23 april 2023. Bezoek Moooi op de Salone dei Tessuti, Via S. Gregorio, 29, 20124, Milaan, Italië.

Meer informatie:
Moooi
www.moooi.com

Bedding House
www.beddinghouse.com

Publicatiedatum: