Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Occhio viert toekomst van licht met presentatie tijdens Milan Design Week

Tijdens de Milan Design Week 2023 presenteert Occhio 'new horizons - an immersive experience' in het glazen paviljoen van de legendarische Villa Necchi Campiglio. Bezoekers kunnen een multisensorische show verwachten en een abstracte productpresentatie. Het perfecte podium om de visie van Occhio op een nieuwe lichtcultuur te presenteren.

“Licht is voor mij pure emotie. Met 'new horizons' hebben we een ervaring gecreëerd die precies aan deze gevoelens is gewijd. Een presentatie waarin mensen de diepe emoties kunnen ervaren die licht oproept“, zegt Axel Meise, oprichter en ontwerper van Occhio.



De installatie is een transcendentale ruimte en wordt een onvergetelijke ervaring voor alle zintuigen - in de groene oase van Villa Necchi, weg van de drukte van de stad en toch midden in het centrum van Milaan. 'new horizons' symboliseert het nieuwe, het onbekende, het openen van nieuwe gebieden die onze verbeelding te boven gaan, om ze vervolgens tastbaar te maken voor mensen om te vertalen naar realiteit.

New horizons is een beleving van de lichtcultuur van Occhio. Bij het bedrijf gaat het idee van 'new horizons' verder dan deze presentatie. "Occhio ziet de ambitie om te innoveren, streven naar het nieuwe, nooit als een afgerond doel, maar als een stimulans, een missie en een onderdeel van het DNA van het bedrijf", laat Occhio weten.

Villa Necchi Campiglio biedt de culturele setting voor deze meeslepende presentatie. Hier ontmoet het verleden de toekomst. “Villa Necchi Campiglio inspireerde me om 'new horizons‘ te creëren. Deze plek belichaamt wat mensen technisch en esthetisch kunnen creëren als ze de visie van een ideale leefruimte volgen. Het is een uitdrukking van de hoogste verfijning. Dat we ons idee van een nieuwe lichtcultuur op dit podium kunnen presenteren, is een unieke kans om ons concept volledig tastbaar te maken“, zegt Axel Meise.

C/o Villa Necchi Campiglio, Via Mozart 14.
Openingstijden: 18 - 23 April, 10 - 18 uur.

Meer informatie:
Occhio
www.occhio.com

Publicatiedatum: