Rolf Benz breidt zijn productwereld uit met twee outdoor meubelstukken

Tijdens de Salone del mobile 2023 combineert Rolf Benz natuurlijke kleurschema's met nonchalante retrolooks en breidt zijn productwereld uit met twee beeldbepalende outdoor meubelstukken. Met Luca Nichetto, Sebastian Herkner en Norbert Beck zijn gerenommeerde ontwerpers van internationaal design vertegenwoordigd, die een langdurige samenwerking met Rolf Benz hebben. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.


Fauteuil JACKOUT en de stoel JUA.

"De lente is de beste tijd voor een herbezinning tot het natuurlijke. Dat wordt weerspiegeld in de kleurschema's van de presentatie van dit jaar: Een overvloed aan ecru-tinten en groen-varianten, die rustgevende nonchalance uitstralen. Evenals warme nuances in amber en mineraalgeel, die een inherent vitaal optimisme bevatten", aldus Rolf Benz.


Bank MOYO.

Dit facet komt bijvoorbeeld tot uiting in het aardse, natuurlijke leer van de retrobank Rolf Benz MOYO. Bij de salon- en bijzettafel Rolf Benz ONNO wordt het rechtlijnige monochroom in grijs en brons omgevormd tot een spel van kleurnuances.

De aandacht voor natuur en natuurlijkheid blijkt uit de uitbreiding van de Rolf Benz Outdoor-collectie: met de fauteuil Rolf Benz JACKOUT en de stoel Rolf Benz JUA vinden twee indoor-producten dit jaar hun weg naar buiten.

Meer informatie:
Rolf Benz
www.rolf-benz.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.