Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TICA's stylisten geven tips voor hotspots Milaan

Van 18 tot en met 23 april transformeert Milaan tot dé interieurstad van Europa. Tijdens deze Design Week duiken Marloes en Imke, TICA's stylisten, de stad in om de nieuwste trends te spotten, inspiratie op te doen en toffe hotspots te bezoeken. Zij delen graag deze favo en niet-te-missen hotspots.

Fuori Salone
Salone del Mobile vindt plaats in het congrescentrum Fiera Milano, iets buiten het centrum. Uiteraard zijn ook wij daar te vinden. Maar, naast deze (binnen) beurs is er ook een groot buitenfestival (he-le-maal fantastisch); Fuori Salone. Op verschillende plekken in Milaan vind je allerlei hotspots, exposities, shows en kunstgalerijen. ''Ben je net als wij een groot interieur- en designliefhebber? Dan zit je bij Fuori Salone zeker goed! Het thema van dit jaar is overigens Laboratorio Futuro (Future Lab) en gaat dieper in op topics als Duurzaam Design, Circulaire Economie, Innovatie in materialen, Stadsvernieuwing en Kunstmatige Intelligentie. Hieronder delen we onze favo en niet-te-missen hotspots. Lees je mee?''

Ikea
Over IKEA gesproken; hun 80ste verjaardag wordt uitgebreid gevierd tijdens de Fuori Salone. ‘Assemblering the Future Together’ is waar het bij IKEA deze week omdraait. Exclusieve onthullingen van nieuwe producten en ruimte voor het Life at Home onderzoek.

Masterly the Dutch
Op een steenworp afstand van de Duomo (Palazzo dei Giureconsulti) keert het beste van het Nederlandse design terug! Meer dan honderd Nederlandse ontwerpers en bedrijven tonen hier hun collecties. Dat kunnen wij Dutchies niet missen, toch?

Brera design destrict
Brera Design Districht is één van de meest sfeervolle, kunstzinnige wijken van Milaan. Hier worden 250 (!) evenementen en tentoonstellingen gehouden en in ieder straatjes is iets te ontdekken. Restaurant tip: God save the Food!

Toilet Paper Shop
Bezoek de pop-up store in Milaan. Samen met merken als Seletti en Gufram, een totale toiletpaper-woonkamer in een surrealistische sfeer over de top.

En nog veel meer tips. Lees ze hier allemaal!

Publicatiedatum: