''Nieuwe huisstijl en naam in eigentijds jasje''

INNO living innoveert met 3D configurator

Stefan Mulder, eigenaar van INNO living, presenteerde zich afgelopen november voor het eerst in Brussel op de Meubelbeurs. INNO living, dat voorheen de naam INNO zitmeubelen droeg, werd daar voor het eerst aan het grote publiek tentoongesteld. ‘Het is tijd voor een vernieuwing’ aldus de meubelondernemer. Binnen INNO zijn ze met een aantal nieuwigheden bezig die dit jaar verder uitgerold gaan worden.

“INNO living is van oorsprong een familiebedrijf dat in 1994 door mijn ouders is opgericht. Met het complete team maakt het meubelbedrijf in Nunspeet met veel passie, liefde en vakmanschap hoogwaardige zitmeubelen, volledig naar de specifieke wensen van de klant. Het motto is dan ook: ''een zitmeubel moet niet alleen goed zitten, maar ook mooi en in balans zijn!'' Het interieurlabel heeft rond de 110 dealers in Nederland en ook enkele in België. Een zitmeubel is niet alleen iets om op te zitten,” vertelt Stefan. De ondernemer vervolgt zijn verhaal met: ''Het zegt ook veel over iemands persoonlijkheid, het is een verlengstuk van je identiteit. Al onze zitmeubelen worden met de hand gemaakt en dragen vol trots het label Made in Holland. Elk INNO zitmeubel wordt geleverd met een garantietermijn van 3 jaar.”

Breder marktsegment
Het bedrijf is al jaren gespecialiseerd in de productie van zitmeubelen. Voor het maatwerk hebben wij in huis twee concepten ontwikkeld, INNO selection en de INNO custom made. INNO selection is een kant-en-klaar maatwerkprogramma, met INNO custom made kan de klant een bank tot op de cm nauwkeurig geheel naar eigen smaak en wensen samenstellen. Al onze maatwerk mogelijkheden zijn alleen van toepassing op onze eigen collectie!

In de zomer van 2022 is de collectie uitgebreid met een kussencollectie, die dit voorjaar verder zal worden uitgebreid. De keuze om de naam te veranderen naar INNO living was hierop een logische stap. Omdat we nu niet alleen maar zitmeubelen meer verkopen, dekte de oude naam niet meer waar we nu voor staan. Daarnaast past de nieuwe naam beter in de huidige stijl en trends. Als slogan hebben we gekozen voor ‘Be inspired by what you see’. We willen zowel onze dealers als de uiteindelijke consument inspireren met onze producten, dit gaat niet alleen om het zitten maar ook aan de hele sfeer die meubelen en kussens aan je interieur kunnen geven.

Om de inspiratie verder voort te zetten lanceert INNO living binnen nu en een paar maanden een geheel nieuwe website met hierin ook een 3Dconfigurator. Hiermee kunnen klanten en winkeliers alle modellen die binnen de INNO concept bank vallen in 2D en 3D samenstellen om een betere visuele indruk te krijgen van hoe de bank eruit komt te zien.


Links eigenaar Stefan Mulder met agent Perry de Lange. 

Stefan geeft aan het merk INNO living steeds prominenter te willen maken in de markt. ''We willen het label steeds meer uitbreiden van een echt zitmeubel, naar meer interieur gerelateerd merk. Denk hierbij aan de toevoeging van kussens, poefjes en andere interieur gerelateerde producten. Allemaal door onszelf geproduceerd in Nederland.''

Komende jaar
De zomertijd komt eraan, een eventuele recessie loert en de inflatie speelt een rol bij de consument zijn uitgaven. Hoe reageert INNO living hierop? ''Wij zijn eigenlijk nog heel positief. Vorig jaar na de zomerperiode was er sprake van een dip, maar vanaf oktober '22 is het weer goed aangetrokken en tot nu toe lopen de orders nog goed door. Daarnaast reageren klanten ook heel positief op onze nieuwe ontwikkelingen. Wij hopen dit jaar verder alle nieuwigheden verder uit te rollen en leggen daar dan ook onze volledige focus op,'' besluit Stefan.

Meer informatie:
INNO living
Marconiweg 22
8071 RA Nunspeet
stefan@innoliving.nl 
www.innoliving.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.