Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sanidrõme blij met 30 jaar Gebr. Klok

Installatiebureau Klok, waar Sanidrõme Gebr. Klok al 24 jaar onderdeel van is, bestaat dit jaar 30 jaar. "Wij feliciteren Cor Klok en Johan Klok met dit geweldige jubileum. Installatiebedrijf Klok is sinds april 1993 operationeel in de installatiebranche. Het bedrijf is opgericht door de gebroeders Klok. In eerste instantie is men van start gegaan op het terrein van de hengstenhouderij van hun vader", aldus Sanidrõme.



Het bedrijf kreeg een goede naam in de regio. Door de groei werd de locatie op de hengstenhouderij te klein. In september 1999 opende de gebr. Klok hun nieuwe locatie aan de Moleneinde 37 in Diever. Ook werden zij lid van coöperatieve vereniging en badkamerformule Sanidrome en werd de showroom compleet met badkameropstellingen ingericht. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot een vakkundig en gerenommeerd bedrijf in de regio Diever. Het bedrijf telt inmiddels 30 medewerkers.

Meer informatie:
Sanidrõme
Luchthavenweg 99e
5657 EA Eindhoven
040 - 211 2115
info@sanidrome.nl
www.sanidrome.nl

Publicatiedatum: