Gehele dorp Cernobbio wordt omgetoverd tot meubelstoffenparadijs

Nederlandse en Belgische bedrijven maken zich op voor 30e editie Proposte

Volgende week breekt de beursgekte los in en rondom Milaan. Zo staat ook de 30e editie van Proposte Frair op de planning. 78 verschillende bedrijven uit de meubelstoffenindustrie zullen op 18, 19 en 20 april exposeren op de internationale vakbeurs. 29 uit Italië en 49 uit het buitenland. Hiervan komen 12 ondernemingen uit België en één uit Nederland. 

Tevens zal het gehele dorp Cernobbio zoals gebruikelijks in het teken staan van meubelstoffen. Veel bedrijven huren hier tijdelijk een ruimte af om hun laatste collecties te presenteren gedurende de beurs. Ook groothandel Leotex uit Hilvarenbeek zal hier aanwezig zijn. "We hebben midden in het dorp een bar afgehuurd", vertelt eigenaar Bjorn van Herk. "Hier ontmoeten we op een laagdrempelige manier onze klanten en kunnen we nieuwe stoffen presenteren." Zo zal Leotex een vijftal nieuwe collecties lanceren in Italië.Sinds de oprichting van de beurs Proposte in 1993 zijn al de exposanten uitsluitend producenten van meubel- en gordijnstoffen. Het evenement is gratis te bezoeken voor fabrikanten van gestoffeerde meubelen, groothandelaren, converters, grote winkelketens en professionals uit de contractindustrie. 

De bedrijven uit België en Nederland in het beursgebouw van Proposte zijn: J.A. Raymakers, B & T Textilia, Deltracon Van Maele, Fibertex, Haezebrouck, Libeco, Muvantex Bekaert Depla Fabrics, Nelen & Delbeke, Ter Molst International, Tessutica, Van Neder, Verbatex en Verstraete & Verbauwede Fabrics.Meer informatie:
Proposte
Villa Erba in Cernobbio (Como – Italië)
Largo Luchino Visconti 4
22012 Cernobbio CO
+39 02 6434054
info@propostefair.it
www.propostefair.it


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.