Hollands Licht maakt zich op voor Euroluce

Euroluce werkt samen met Lombardini22, een toonaangevende architectuur- en engineeringstudio uit Milaan, om een revolutie teweeg te brengen in de lay-out van de tentoonstelling. Het doel: een onvergetelijke, boeiende ervaring voor bezoekers te creëren en tegelijkertijd exposerende merken de zichtbaarheid en kansen te geven die ze nodig hebben om te slagen.Het nieuwe ontwerp van Lombardini22 omvat verduisterde paviljoens, geoptimaliseerde bezoekerspaden en openbare ruimtes met cafés en banken om zo een stedelijke lay-out op beursschaal te creëren. Bovendien zullen de bistro en het verfijnde restaurant van Piero Lissoni je smaakpapillen prikkelen. Maar natuurlijk wil je ook het wetenschappelijke project en de artistieke leiding van Beppe Finessi ervaren.

De tentoonstellingservaring zal gestructureerd, polycentrisch en multidisciplinair zijn, met openbare ruimtes ontworpen door verschillende architecten. De grote arena van Formafantasma in Paviljoen 13 zal bijvoorbeeld een meeslepende ervaring over licht thema's bieden en dienen als locatie voor talks, conferenties en lezingen waarin zaken en cultuur geïntegreerd worden.

Euroluce presenteert noviteiten en trends in de verlichtingsindustrie. Hollands Licht, het innovatieve Nederlandse verlichtingsbedrijf, nodigt bezoekers van de beurs om langs te komen.

Meer informatie:
Hollands Licht
Euroluce 2023 (Salone del Mobile)
Milan Fairgrounds, Rho
Paviljoen 15 Stand 21
+31(0)20 691 81 61
info@hollandslicht.eu
www.hollandslicht.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.