Originalhome geeft 4 tips om van je keuken een gezond toevluchtsoord te maken

Wil jij een gezonder lichaam en geest? Creëer dan eerst een gezonder huis, zeggen ze bij Originalhome. "Ons huis is een plek die ons hele leven kan veranderen. Daarom is het belangrijk om een plek in te richten waar we kunnen ontspannen en onszelf weer op kunnen laden. Begin met jouw gezondere omgeving in de keuken", aldus Originalhome, dat in een blog vier specifieke tips geeft.DECOREER met kruiden, groenten en fruit
"Decoreer je keuken rijkelijk met kruiden, groenten en fruit. Wist je dat niet alle groenten en fruit in de koelkast horen en dat sommigen beter bij kamer temperatuur bewaard kunnen worden? Groot pluspunt: Gezond voedsel is gewoonweg te mooi om uit het zicht te bewaren en is goed te gebruiken als kleurrijke decoratie. Door groenten en fruit tentoon te stellen raak je ook geïnspireerd om gezonder te eten. Trek die gezonde producten dus uit de koelkast en etaleer die peper, tomaat, pompoen en aubergine in mooie handgeweven manden of op houten dienbladen."

KIES servies vrij van gifstoffen
"Red de planeet en verbeter je gezondheid. Gebruik tafelgerei gemaakt van organische en herbruikbare materialen zoals teakhout. De originalhome keukengerei collectie is gemaakt van afval en behandeld met plantaardige oliën. Deze producten zijn veilig voor je eten en redden de planeet op hetzelfde moment.

Dit materiaal is niet alleen milieuvriendelijk, maar het voegt ook een natuurlijk tintje toe aan je keukeninrichting en je gedekte tafel. Door natuurlijk en duurzaam servies te kiezen vergroot je ook je eigen welzijn, omdat het het biofilische design van je huis verbetert. Deze natuurlijke producten zien er niet alleen geweldig uit, maar inspireren je ook om gezondere keuzes te maken."

WEES CREATIEF en verminder voedselverspilling
"Haal het meeste uit je keuken door verse ingrediënten om je heen te verzamelen en voedselverspilling te verminderen. Verse ingrediënten kunnen je inspireren om nieuwe gezonde maaltijden te proberen. Tegelijkertijd word je eraan herinnerd wat je bij de hand hebt en wat je moet gebruiken voordat het bederft. Plus, je kan op deze manier geld besparen, terwijl je de planeet red!"

MAAK HET een gewoonte
"Het vergroenen van je keuken is niet iets eenmaligs. Om een gezonde omgeving vol te houden moet het een gewoonte worden om kruiden, groenten en fruit te gebruiken in je dagelijkse routine. Begin klein door een aantal producten toe te voegen aan je keuken en vergroot dan geleidelijk het aantal gezonde zichtbare items. Op deze manier bevorder je zowel je mentale als fysieke gezondheid", besluit Originalhome.

Meer informatie:
Originalhome
Burgemeester Pabstlaan 10
2131 XE Hoofddorp
+31 (0)23 7857708
hello@originalhome.nl
www.originalhome.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.