KFF presenteert zich in Milaan in nieuwe ruimte met enkele noviteiten

De 61e Salone del Mobile ligt om de hoek. Nu weer op de gebruikelijke datum in april, dit jaar van 18 tot en met 23 april. Al met al kan de meubelbeurs van Milaan, volgens KFF, dit jaar het best worden omschreven met het motto 'vernieuwing'. Voor de president van I SALONI, Maria Porro, is deze nieuwe visie op de beurs een grote uitdaging, maar ook een grote kans: "We hebben gewerkt om de voorstellen en visies die de afgelopen jaren naar voren zijn gekomen vorm te geven."

Dit jaar presenteert KFF zich op SALONE DEL MOBILE in een nieuwe ruime ruimte in Paviljoen 06 op stand D-30, waarbij gekozen wordt voor een beursaanwezigheid waarvan het primaire ontwerp doet denken aan een zwarte kamer, vergelijkbaar met een leeg theaterpodium. De sterren van het podium zullen daar echter duidelijk zichtbaar zijn. In schril contrast met de podiumruimte staat het meubilair, dat de vakbezoekers in kleurrijke tinten zal bekoren.

De noviteiten van de productfamilies FAYE en FAYE CASUAL zijn de hoofdrolspelers in deze enscenering, bijvoorbeeld als waardige loungeversie of als comfortabele eetkamerstoel. Ze overtuigen door hun vrouwelijke, maar strakke en tijdloze vormentaal. In lijn met het I SALONI-idee van opnieuw uitvinden en herdenken, presenteert KFF het nieuwe D-FINE-model, een geherdefinieerde maar afgeslankte versie van de D-LIGHT, een van de succesvolle modellen van KFF en ontwerper Steven Schilte. Ook de GAIA van Monica Armani schittert in felle kleuren, net als de steeds veranderende ALICE - of het nu gaat om een ​​stoel of een lichte loungestoel - ook uit de pen van ontwerpster Monica Armani. Een vleugje Scandinavië wordt gepresenteerd met het ALVARO-model.

Een gereduceerde scenografie, een donkere, rustige en elegante ruimte in combinatie met felle kleuren creëren een spannende sfeer: dit is het perfecte contrast voor de presentatie van de beursnoviteiten. Met al de verscheidenheid aan kleuren en modellen: KFF is niet te missen.

Meer informatie:
KFF
www.kff.de 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.