Pim van der Sluis van Design in Box: "Vervang gewoon een deel van het meubel"

De 32-jarige Pim van der Sluis wil met Design in Box de strijd aangaan met fast furniture. Met zijn bedrijf streeft hij ernaar om slim ontworpen en betaalbare design meubels en woonaccessoires aan te bieden. "Vervang gewoon een deel van het meubel", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad. "Wij zetten in op het nieuwe duurzaam met als missie de levensduur van elk design zo lang mogelijk te maken en de afvalhoop te beperken."De appel valt niet ver van de boom: het verhaal begint bij de herinnering aan opa Gijs van der Sluis, meubelmaker en designer. Hij richtte zich met zijn ontwerpen op “eigentijds en functioneel” en legde de nadruk op tijdloos. "Zijn passie en toewijding zijn nog steeds een voorbeeld voor onze familie. Inmiddels de derde generatie meubelmakers."

Door slimme en praktische oplossingen te bedenken voor de producten beperken ze hun footprint op de aarde. "Wij streven ernaar om elk product zodanig te ontwerpen dat het eenvoudig in zo een compacte doos als mogelijk naar jou toegestuurd kan worden. Ook is het dankzij onze slimme oplossingen mogelijk om specifieke onderdelen eenvoudig te vervangen waardoor onze meubels weer jaren meekunnen. Bovendien zijn onze producten makkelijk te scheiden zodat ze bijna 100% gerecycled kunnen worden." 

Meer informatie:
Design in Box
Beesdseweg 11
4107 LV Culemborg
+31 34 57 45 444
info@designinbox.nl
www.designinbox.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.