Flanders Flooring Days 2023: 12 fabrikanten binnen een straal van 25 km openen hun deuren

De eerste editie van Flanders Flooring Days (FFD) was een groot succes. FFD trok meer dan 1000 bezoekers uit meer dan 55 landen. Enthousiast kondigen de stichtende fabrikanten de tweede editie aan. Van 22 tot 25 mei 2023 zetten 13 showrooms hun deuren open, FFD  wordt dus nog groter met meer bedrijven uit de Vlaamse regio. Bezoekers ontdekken er het beste wat Vlaanderen te bieden heeft op vlak van de wereldwijde tapijt- en vloerenindustrie. En 2024? Ook die editie krijgt al vorm. En die is opnieuw ambitieuzer: dan kunnen ook niet-Vlaamse deelnemen. Bezoekers kunnen zich via deze link aanmelden.

“Dit event voelt als een uitnodiging bij een vriend thuis in plaats van in een restaurant”, aldus Ruben Desmet, CEO van Unilin Flooring en één van de oprichtende partners. De eerste editie van FFD verwelkomde bezoekers in de showrooms van de 10 grootste Vlaamse leveranciers van vloeren. Het initiatief kwam van 7 Vlaamse toonaangevende bedrijven uit de sector.

Voor de editie 2023 verwelkomt Flanders Flooring Days nieuwe spelers. 12 toonaangevende Vlaamse vloerfabrikanten trakteren bezoekers op bezoeken in hun flagship showrooms en fabrieken. De bezoekers ontdekken die binnen een straal van nog geen 25 kilometer, in het hart van het vlot bereikbare Vlaanderen. Het resultaat? Een uiterst tijdefficiënt bezoek voor wie op de hoogte wil blijven van trends in de sector.
Associated Weavers, Beauflor, Belysse, BerryAlloc, Betap, Condor Group, COREtec Floors, Lano, McThree,  OSTA, Rewind-Real/Orotex,  Unilin FLDC en Unilin zetten hun deuren open voor bezoekers van over de hele wereld.

Krijg echt alles te zien
Tijdens FFD krijgen bezoekers alles te zien van elke fabrikant. Of zoals een van de bezoekers het verwoordde: “Zo inspirerend. Als klant kreeg ik de unieke kans om het complete assortiment van verschillende fabrikanten te zien.” De grondleggers van dit prestigieuze event geven bezoekers de dichtste en meest complete insidersblik die ze kunnen krijgen. Bezoekers komen in contact met verschillende verantwoordelijken uit sales en R&D. Rechtstreeks contact met de mensen achter de bedrijven en de producten. Daarnaast komen bezoekers ook in contact met hun collega’s uit de branche - een uitgelezen kans om te netwerken met collega’s uit de groothandel en retail. Sommige showrooms zetten ook de deuren van hun fabriek open voor een echte blik achter de schermen.

Geniet van de Vlaamse gastvrijheid op zijn best
Deze toonaangevende producenten uit de carpet- en flooring-industrie staan te popelen om hun klanten weer bij hen ‘thuis’ uit te nodigen. De gesprekken en bezoeken zijn heel erg gericht en efficiënt, een absolute plus voor de klanten die er graag alle nieuws ontdekken.
De tweede editie biedt nog meer kansen om te ontdekken, te ontmoeten en te leren.
Het geheel wordt afgewerkt met een heerlijk sausje van Vlaamse culinaire en culturele tradities – ook in 2023 wordt Flanders Flooring Days 4 dagen Vlaamse gastvrijheid op zijn best.

Ambitieuze plannen voor 2024: andere Europese spelers ook welkom
De grondleggers tonen hun ware innovatieve geest – de editie van 2024 wordt inclusiever en nog interessanter. Want, in 2024 verwelkomt FFD ook andere Europese spelers die zich kunnen voorstellen aan de bezoekende groothandels en retailers. Vlaanderen mag dan wel klein zijn qua oppervlakte, maar groot genoeg om zich open te stellen voor de vloerenwereld.

De editie van 2023 vindt plaats van 22 tot 25 mei. Bezoeken kan enkel met registratie via deze link. Na registratie contacteert de fabrikant de bezoeker om een concrete afspraak vast te leggen.

Meer informatie:
Flanders Flooring Days
www.flandersflooringdays.com
info@flandersflooringdays.com 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.