Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grootste meubelbeurs in Zuidoost-Azië MIFF herstelt zich met omzet van $1,21 miljard

De Malaysian International Furniture Fair (MIFF), de grootste meubelbeurs in Zuidoost-Aziƫ, herstelde zich met een omzet van 1,21 miljard dollar tijdens de show die van 1 t/m 4 maart gehouden werd. Het resultaat is een stijging van 19% ten opzichte van de pre-pandemische piek van 1,01 miljard dollar in 2019, met een record van 673 exposerende bedrijven en vakbezoekers van 136 nationaliteiten.



Kelie Lim, algemeen directeur van MIFF: "2023 heeft de verwachtingen overtroffen. We zijn dankbaar voor de enorme steun van de wereldwijde meubelindustrie, exposanten en bezoekers. Professionals uit de industrie waren weer op volle sterkte om hun leveranciers en nieuwe producten te zien. Het brede scala aan exposanten en producten gaf veel energie en zorgde voor een positieve nieuwe uitstraling van de beurs. We kijken ernaar uit om iedereen volgend jaar terug te verwelkomen op ons 30-jarig jubileum, dat sterker en beter zal zijn. Onze focus blijft gericht op het leveren van groei van goede kwaliteit om MIFF te versterken als het beste handelsplatform voor onze klanten."



Meer informatie:
Malaysian International Furniture Fair (MIFF)
www.2023.miff.com.my

Publicatiedatum: