'Waar de ene deur is dichtgedaan, gaat de volgende weer open...'

Meubelzaak die deuren sloot om als webshop verder te gaan opent toch weer een winkel

Vorig jaar werd er bij een meubelzaak uit Amsterdam besloten om de deuren te sluiten. Het bedrijf zou namelijk compleet overgaan als webshop. Echter zijn ze teruggekomen op deze beslissing. Interieurwinkel What is Hip, onderdeel van New Purpose BV, gaat het opnieuw een winkel met showroom inrichten.


Het Gravure New tv-meubel van Woood, te verkrijgen bij What is Hip.

De allereerste showroom en interieurwinkel opende ze in 2017 in Amsterdam West. Daarna werden er nog twee winkels geopend in Amsterdam Oost en Alkmaar. Bij What is Hip Labels kunnen mensen terecht voor de labels: BePureHome, Bold Monkey, Dutchbone, Jesper Home, Richmond Interiors, vtwonen, Woood en Zuiver.


Het nieuwe pand van What is Hip.

"Toen, na vijf jaar waarin echt heel erg veel is gebeurd, hebben we de winkel(s) weer gesloten. Het idee/plan was in elke stad een What is Hip winkel: maar dat is iets anders gelopen. We leveren inmiddels wel onze meubels naar elke plaats in Nederland (en België). Derhalve verkopen we eigenlijk alleen nog maar via de webshop: sinds Corona zijn onze online-verkopen geëxplodeerd', valt te lezen op de website.

Maar ja, de keerzijde is dat er nog maar sporadisch iemand in onze winkel(s) kwam kijken… Maar waar de ene deur (Winkel West) is dichtgegaan, gaat de volgende deur binnenkort weer open, in Sloterdijk. "Met trots, kunnen we melden dat we in Amsterdam blijven en ons vanaf 1 april vestigen in de oude Volvo-garage in West (Sloterdijk)", aldus What is Hip.

Meer informatie:
What is Hip
020-5435363
info@whatiship.nl
www.whatiship.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.