BKS Meubelen ziet veel potentie in collectie Junite

BKS Meubelen blijkt veel succes te hebben met de collectie Junite. "Er is sprake van prijsvoordeel doordat we aan de binnenkant met andere materialen werken. Aan de buitenkant zie je hier niets van terug. Dit wordt inmiddels geaccepteerd en is ook nog eens duurzamer." Dat stelt accountmanager Arnoud Brakke.

"Omdat we verder werken met losse elementen die makkelijk in dozen verpakt kunnen worden, zorgt dat voor veel logistiek voordeel", vervolgt hij. "De transportkosten zijn daardoor lager. Daarnaast komt het ook nog eens de service ten goede, want als er een keer iets mis is, gaat het vaak maar om één element. Dat is makkelijk te vervangen. Al met al is Junite prijstechnisch gezien voor veel wederverkopers een interessant programma. En niet onbelangrijk: omdat het meubel uit elementen opgebouwd wordt, kunnen grote tv meubels eenvoudig op verdiepingen gemonteerd worden. Ze passen altijd in de lift!", aldus Arnoud.


Accountmanager Mark van Eijsden (links) die in februari aan de slag is gegaan in het rayon Zuid- en West-Nederland. Rechts zijn collega Arnoud Brakke, die al vele jaren actief is in het rayon Noord/Oost.

Het nieuwe programma Junite werd tijdens de VAKdagen in De Woonindustrie gelanceerd. De collectie is geheel volgens de huidige trend. Het kiezen van losse elementen geeft daarnaast vele variantmogelijkheden, maar ook voordelen op het logistieke en servicevlak. "Klanten zitten niet meer weken zonder meubel als er een keer iets vervangen zou moeten worden. Omdat we zelf alles produceren in onze fabriek in Staphorst, kunnen we het ook zelf eenvoudig herstellen. Dit waren voor BKS belangrijke criteria bij het ontwikkelen van deze nieuwe collectie, die volledig in Furnplan uitgewerkt is voor een optimale inkoop- en verkoopondersteuning."Een groot pluspunt is daarnaast dat bij dit programma een haardkast besteld kan worden met de haard Vivente 75 of 100. Deze werd in februari voor het eerst ingebouwd gepresenteerd in een tv-meubel.

De collectie Junite is daarnaast aangevuld met de bijpassende salontafelserie Diamond en eetkamertafel Tender met de poot Crown. Ronde en organische vormen waren de criteria bij het ontwerpen van deze collecties.

Nieuwe website
Omdat de tijd en ontwikkelingen niet stilstaan werd het volgens BKS tijd om haar website in een nieuw jasje te steken. Deze is geoptimaliseerd volgens de laatste marketingtechnieken. De artikelinformatie is gekoppeld aan LogicTrade zodat de klant altijd voorzien is van de laatste informatie. "De doorverwijzing naar de dealer staat centraal. Daarnaast zijn we een samenwerking aangegaan met een extern marketingbureau, om dit extra kracht bij te zetten. Het doel is om meer bezoekers naar de winkel te krijgen via onze website.
Door middel van filters kunnen winkelier en de consument specifieker zoeken op bijvoorbeeld type meubel, maatvoering of collectie. Er staat een gedeelte van de artikelen op de website, dit wordt in de komende tijd verder aangevuld", laat het bedrijf weten.


Meer informatie:
Brouwers Meubelen B.V.
Weth. Klompstraat 7
7951 SC Staphorst
+31 (0)522 461656
info@bksmeubelen.nl  
www.bksmeubelen.nl  

Arnoud Brakke (rayon Noord/Oost)
Tel. 0647994684
arnoud@bksmeubelen.nl  

Mark van Eijsden (rayon Zuid/West)
Tel. 0682616894
mark@bksmeubelen.nl  

Stefaan Meulebrouck (rayon België)
Tel. +32 475 79 76 69
stefaan@bksmeubelen.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.