Nieuwe catalogus RUF|Betten naar de dealer

RUF|Betten, fabrikant van gestoffeerde en boxsprings die in De Woonindustrie een showroom heeft, presenteert met trots haar nieuwe catalogus met de collectie 2023/2024. Deze is per direct beschikbaar en bevat nieuwe producten, bewezen bestsellers en tijdloze klassiekers.RUF|Betten richt zich op duurzaamheid en milieubescherming. Als onderdeel van de herlancering van het merk is de catalogus bewust slanker en overzichtelijker gehouden. Dit verminderde het papierverbruik en levert een bijdrage aan de bescherming van het klimaat. De catalogus is conceptueel geherstructureerd: grafisch en inhoudelijk afgestemd op de doelgroep. 

“We willen onze verantwoordelijkheid nemen voor het milieu en de klanten helpen om duurzame beslissingen te nemen", zegt Heiner Goossens, algemeen directeur van RUF | Bedden. “Het is onze passie om producten van hoge kwaliteit te maken bieden die er niet alleen goed uitzien en het beste slaapcomfort bieden, maar ook zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd zijn. 

Inspiratie voor de eindklant en ondersteuning voor de handel.
De nieuwe catalogus bevat gestoffeerde bedden en boxspringbedden in een tijdloos design en eersteklas kwaliteit. De nieuwe producten omvatten innovatieve oplossingen voor een nog beter slaapcomfort en beproefde klassiekers met de hoogste individualiseringsgraad. RUF|Betten werkt nauw samen met gerenommeerde ontwerpers en experts bij elkaar. 

De nieuwe catalogus ondersteunt niet alleen nieuwsgierige klanten, maar ook de verkoper over de vloer met veel technische details en aanvullende informatie. Geïnteresseerde klanten kunnen de catalogus rechtstreeks bij RUF|Betten bestellen, aanvragen of downloaden

De nieuwe catalogus wordt nog deze maand naar de retailers gestuurd om als verkopersondersteuning te dienen.

Meer informatie:
RUF|Betten
dimitri.ftits@ruf-betten.de       
www.ruf-betten.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.