Opening nieuwe pand WW Furniture: Maandag 22 en dinsdag 23 mei

"We gaan er een feestje van maken tijdens onze allereerste huisshow"

De allereerste huisshow van WW Furniture staat gepland op maandag 22 mei en dinsdag 23 mei 2023. Vanaf 09.00 uur heet de meubelgroothandel al hun zakenrelaties van harte welkom om samen het event feestelijk te mogen vieren. Tevens kan ieder eens een kijkje achter de schermen nemen binnen de warehouse.


Niels Lip, Rik van der Weide en Thijs van der Weide (Jr.).

"Momenteel wordt er nog volop gewerkt aan onze showroom", vertelt Niels Lip, die zich onder andere bezig heeft gehouden met de showroom. "Zo is er op dit moment een montage team bezig om de verlichting te realiseren. Tevens komen er nog een aantal nieuwe modellen vanuit de productie locaties, maar verder staat alles erbij zoals we dat willen."Ook zijn collega’s Rik en Thijs van der Weide vertelden dat zij uitkijken naar het moment waarop de mijlpaal gevierd gaat worden. "We kijken ernaar uit om hier klanten te kunnen ontvangen. In de showroom zullen de producten ook écht tot hun recht komen. Zo kunnen bezoekende klanten een beter beeld krijgen van de mogelijkheden, tevens kunnen onze relaties ook zelf gebruik maken van onze showroom." Het pand waar WW Furniture halverwege 2022 in is getrokken heeft een vloeroppervlak van 6500m2. Aangezien het voormalige hoofdkantoor van 4500m2 behouden blijft is het oppervlak meer dan verdubbeld.Uiteraard hopen ze bij WW Furniture ieder te mogen begroeten op:
- Maandag 22 mei 9:00 - 21:00
- Dinsdag 23 mei 9:00 - 18:00

Vooraanmelding of registratie is niet nodig!Meer informatie:
WW Furniture
Zeppelinstaart 8
7903 BP Hoogeveen
0528 277 888
info@wenwmeubelindustrie.nl
www.wenwmeubelindustrie.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.