Global Paint Products viert 35-jarig jubileum

Op 1 april 2023 vierde Global Paint Products haar 35-jarige bestaan. Oprichter en eigenaar Kees Willems neemt je mee in de geschiedenis van Global Paint Products.Het begon allemaal in 1988 aan de dijk in Boven-Leeuwen in een pand van 200 m2. Met twee mengers aan de muur met kuipen van 200 liter zijn de eerste emmers Styrol 2403 geproduceerd en de markt op gegaan. Deze emmers werden geleverd aan vele geïnteresseerde klanten waarvan de meeste tot op de dag van vandaag nog steeds loyale klanten zijn.

Als ze bij Global Paint Products de oude agenda van Kees erbij pakken, zien ze klantnamen terugkomen zoals: Verf en Wonen Van Gelder, Schildersbedrijf Jan Bos, Toon van Aalst, Verfgroothandel Hagemans Verf, Jan Duits, Dick van der Kooy en meer. “Het is ons veel waard dat we o.a. aan deze trouwe klanten na 35 jaar nog steeds mogen leveren”, aldus Kees.

Adjunct Directeur Patrick Peters weet alles over de Global reis naar de Caribbean. Patrick vertelt enthousiast: “In 1999 is het avontuur in het buitenland officieel begonnen. Stukje bij beetje hebben we ook daar het bedrijf verder uitgebouwd en zijn we nog steeds groeiende. Inmiddels leveren we ook aan: Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, Barbados en recentelijk aan Panama en de Bahama’s.”

Coen heeft zijn intrede gemaakt als Algemeen Directeur in 2022 en is trots. “In al die jaren is Global letterlijk en figuurlijk gegroeid tot een toonaangevende fabrikant. Onze kernwaarden zijn ons fundament die na al die jaren nog steeds hetzelfde zijn.” Coen zet deze waarden en gedachtegoed voort in samenwerking met alle Global werknemers: “De klant stond en zal altijd centraal bij ons blijven staan, daar doen we het voor.” De trotse woorden over de reis van Global Paint Products worden afgerond met een feestelijke taart en een bloemetje voor alle werknemers.

Meer informatie:
Global Paint Products
Veesteeg 11-13
6657 KH Boven-Leeuwen
+31 (0)487 - 59 51 60
info@globalpaint.com
www.globalpaint.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.