Tweede Beter Bed Experience feestelijk geopend

Op meubelplein Ekkersrijt in Eindhoven vond vandaag (woensdag 5 april) de feestelijke officiële opening plaats van de tweede Beter Bed Experience. Na het succes van de eerste winkel in Groningen in juni vorig jaar, opende de nieuwe winkel al haar deuren aan het begin van dit jaar. De Beter Bed Experience is een voorbeeld van hoe de Beter Bed-winkel er in de toekomst uit zal zien. De winkelformule is gebaseerd op twee sferen - Dag en Nacht - zodat bezoekers uit Eindhoven en omgeving een complete slaapomgeving kunnen ervaren. Daarnaast maken zij kennis met de nieuwste technologische toepassingen die de basis vormen van gepersonaliseerd slaapadvies.

Met de opening van de Beter Bed Experience in Eindhoven breidt Beter Bed zijn nieuwe winkelconcept verder uit. De nadruk in de winkel ligt op de beleving van een goede nachtrust en uitgerust wakker worden. Filiaalmanager Tony Zwanenberg zegt: "We kijken er naar uit om bezoekers uit Eindhoven en omgeving te verwelkomen en ze kennis te laten maken met onze innovatieve slaapoplossingen. Onze nieuwe winkel is prachtig en staat volledig in het teken van een bijzondere slaapbeleving. Zo kunnen onze klanten zelf ervaren hoe wij onze belofte 'Beter slapen, beter leven' persoonlijk en tastbaar maken. De eerste 50 bezoekers die vanaf vandaag de Experience  komen ervaren, ontvangen een Beter Slapen Goodiebag en profiteren van extra voordeel met de actuele Pasen Deals.”Meten voor persoonlijk en wetenschappelijk onderbouwd advies
Beter Bed past niet alleen de expertise van slaapexperts toe, maar maakt ook slim gebruik van data, waarmee klanten hun beste, persoonlijke matras keuze kunnen maken. Met behulp van de Beter Slapen ID-technologie, die het lichaam met sensoren meet, kunnen klanten nu een persoonlijk ligprofiel inclusief matrasadvies krijgen. Zwanenberg legt uit dat deze metingen klanten een onderbouwd, objectief en op maat gesneden advies geven over het matras en/of kussen dat het best bij hen past.

Beter Slapen Plan; het stappenplan naar beter slapen
Met het Beter Slapen Plan wordt de klant voorzien van het allerbeste en meest complete slaapadvies op maat. In een aantal eenvoudige stappen worden de slaapbehoeften van de klant in kaart gebracht. Op basis van de antwoorden wordt een persoonlijke selectie gemaakt die aansluit op de behoeften van de klant. Dat kan samen met de slaapadviseurs op de vloer of online via de keuzehulpen.

Interactieve kussenwand
In de Beter Bed Experience ligt de meest uitgebreide kussencollectie van Nederland. Een interactieve wand helpt klanten met het maken van de juiste keuze. Videocontent voorziet hen hierbij van alle benodigde informatie voor de juiste selectie van een passend kussen. Vervolgens kunnen de kussens tijdens het bezoek direct uitgeprobeerd worden tijdens het proefliggen. Meer informatie over de innovatieve slaapoplossingen in de Beter Bed Slaap Experience staat in bijgaande factsheet.

Meer informatie:
Beter Bed Experience
www.beterbed.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.