CRE8 neemt Alkmaarse Instawall over

CRE8, specialist in het printen op plexiglas, glas en dibond, heeft het Alkmaarse Instawall overgenomen. Collagespecialist Instawall biedt gebruikers via hun website de mogelijkheid om hun favoriete Instagram foto's te verwerken in een collage en vervolgens af laten drukken op verschillende materialen. CRE8 verzorgde de laatste jaren al de productie van de collages en deed onder andere de klantenservice van Instawall. Jorien Jansen en Mario Katers, eigenaren van CRE8 zijn trots op de overname.Jorien: ”We zijn blij dat we Instawall kunnen toevoegen aan de CRE8-familie. Instawall is een populair merk, dat is wel te zien aan de 155.000 volgers die zij hebben op Facebook. Persoonlijk denk ik dat Instawall perfect bij ons past, want net als zij staan wij voor topkwaliteit en houden we van mooie wanddecoratie.”

Mario: “Toen de kans zich voordeed hebben wij elkaar vrij snel gevonden. Door onze langdurige samenwerking wisten we dat CRE8 en Instawall ook de perfecte match is. Met de overname van Instawall hebben we weer een ambitie van onszelf kunnen verwezenlijken.”

Meer informatie:
CRE8 
0031-53-8200 223
cre8@printingambitions.com

Instawall
+31 (0)72 511 43 94
info@instawall.nl

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.