B.I.G. neemt B2B-groothandel in vloeren over

De Belgische vloerengigant Beaulieu International Group (B.I.G.) neemt een B2B-groothandel in vloeren over en versterkt daarmee haar positie in de markt. "Deze overname biedt mooie kansen voor alle stakeholders, voor onze klanten, leveranciers en medewerkers", stelt CEO Pol Deturck.

Als onderdeel van haar bedrijfsstrategie, investeert B.I.G. actief in belangrijke groeimarkten, strategische bedrijfssegmenten en geografische regio’s om haar oplossingenportfolio verder te versterken en uit te breiden.Signature Floors
Het gaat om de onderneming Signature Floors uit Australië. Voor B.I.G. betekent deze overname een opportuniteit om haar positie in Australië en Nieuw-Zeeland uit te breiden naar een sterkere commerciële focus en een breder productportfolio binnen haar vloeroplossingen. B.I.G. neemt zijn volledige activiteitenpakket over.

Signature Floors is een Australische B2B-groothandel in vloeren voor detailhandelaren, commerciële aannemers, architecten-ontwerpers en eindgebruikers in Australië en Nieuw-Zeeland. Het bedrijf is opgericht in 1989, heeft 120 werknemers en is eigendom van 2 familiale aandeelhouders die beiden actief zijn in het bedrijf. Signature heeft kantoren, magazijnen en showrooms in Melbourne en Auckland, verspreid over 3 locaties.Kansen
Signature CEO Richard Braic voegt hieraan toe: "De toetreding tot B.I.G. is een mooie kans voor Signature Floors. Met hun wereldwijde middelen om ons te ondersteunen, zullen we duurzame en innovatieve producten blijven creëren die zijn afgestemd op de behoeften van onze lokale markt. We kijken ernaar uit om te zien hoe onze synergiën toekomstige groei kunnen stimuleren."

Samen zullen B.I.G. en Signature in de komende maanden hun verkoop- en bedrijfsactiviteiten integreren, waardoor de bedrijfscontinuïteit voor klanten, partners, leveranciers en werknemers wordt gewaarborgd. B.I.G. en Signature verwachten de transactie eind april af te ronden. Er worden geen financiële details bekendgemaakt.

Meer informatie:
Beaulieu International Group (B.I.G.)
Rijksweg 442
8710 Wielsbeke
+32 56 62 59 00
info@bintg.com
www.bintg.com

Signature Floors
13 Wurundjeri Drive
Epping VIC 3076
+61 3 9401 0888
info@signaturefloors.com.au
www.signaturefloors.com.au


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.