Hans Geels 10 jaar aan roer van Dille & Kamille: "Wat een reis is het geweest door retailland"

Tien jaar geleden op 1 april begon Hans Geels als niet-retailer aan een nieuw avontuur bij Dille & Kamille. "Een beetje bleu en naïef in het begin, maar wat een reis is het de afgelopen tien jaar geweest door retailland. Zes jaar mocht ik samenwerken met onze oprichter Freek Kamerling. Ik startte in het jaar dat het boek Het einde van winkels? van Cor Molenaar verscheen, wat een onheilstijding, daarna volgde crisis op crisis en toch bleven we stug doorgroeien", laat hij op social media weten.


Hans Geels, Naïma Geels en zijn kinderen Jena en Nordin.

Zelfs toen de winkels moesten sluiten tijdens de covid-pandemie stopte de groei niet. "Los van de mooie groeicijfers is de mooiste prestatie misschien wel, dat we ondanks de groei onszelf zijn gebleven als organisatie. Zeker, er is veel veranderd binnen ons bedrijf, maar in de kern zijn we nog steeds onszelf. Dit geven onze klanten ons ook terug. Ze blijven positief over ons merk en onze winkels praten. Of het nu in Nederland, België of Duitsland is…het vertrouwde Dille gevoel spreekt overal aan. Hopelijk is dat de komende minstens tien jaar net zo."

Tot slot wil Hans Naïma Geels en zijn kinderen Nordin en Jena bedanken voor hun niet aflatende steun. "Lieverds zonder jullie was de reis nooit zo succesvol geweest."

Meer informatie:
Dille & Kamille
www.dille-kamille.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.