Quooker Official Partner van Feyenoord

Feyenoord heeft Quooker als Official Partner aan de club weten te binden. De overeenkomst gaat per 1 juli 2023 van kracht en wordt aangegaan voor een duur van minimaal drie jaar. Dat Feyenoord.nl.


Walter Peteri en Dennis van Keulen.

Voor Walter Peteri, CEO van Quooker, is het een droom die uitkomt. "We hebben een heel mooi plan gemaakt rondom dit Partnership, waarin wij relaties voor de wedstrijden van Feyenoord gaan uitnodigen, maar ook met ons eigen team naar het stadion kunnen. Tevens zullen we als merk zichtbaar zijn in De Kuip en wie weet komt er ooit nog wel een Quooker-aanbieding voor Feyenoorders."

"Feyenoord en Quooker vormen samen een hele mooie combinatie", aldus Dennis van Keulen, Manager Business Relations & Partnerships van Feyenoord. "Een samenwerking met een prachtig merk als Quooker, waarvan de uitvinding is gedaan in het jaar dat Feyenoord de Europa Cup I pakte, past volledig bij de partnergroei die Feyenoord op dit moment in doormaakt."

Bron: Feyenoord.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.