Haarhuis & Jansen in zee met Zwitsers merk

Haarhuis & Jansen Luxury Bedding en DOC AG uit Zwitserland een samenwerking aangegaan. Als exclusief agent zal Haarhuis & Jansen de belangen gaan behartigen van DOC AG, die met het merk Philrouge al decennialang een slaapsysteem produceert, maar dit merk vanwege patentrechten nog niet op de Benelux kon verdelen.

Jeroen Haarhuis vertelt: “Het merk Philrouge bevat een exclusieve matrasdrager die geheel instelbaar is aan het lichaam van de consument. Een lattenbodem wil ik het niet noemen, want daarmee zou ik deze bodem echt te kort doen. Hout wordt er niet gebruikt in deze bodem. Het frame is volledig van aluminium en de latten worden gemaakt van hoogwaardig glasvezel. De latten zijn zowel verticaal als horizontaal instelbaar en hebben in tegenstelling tot een houten lat geen bolling zodat de flexibiliteit en ondersteuning van de lat overal gelijk is.”Materiaal
Aluminium en glasvezel behoren beide tot de duurzame materialen en heeft heel wat voordelen ten opzichte van de traditionele houten lattenbodem. Het heeft een veel langere levensduur: Zo worden ze beide niet aangetast door UV-stralen en vocht, het roest of rot niet en trekt niet krom. “En daarmee is een nieuwe generatie matrasdragers geboren. Wij zien deze bodem als écht vernieuwend", aldus Jeroen.

Het systeem wordt ondersteund door een automatisch meetsysteem die de consument volledig meet en vervolgens de latten in hoogte aanpast. De dealer kan de latten over de gehele bodem ook nog eens horizontaal verstellen om nóg meer finesse aan te brengen aan de matrasdrager.

Meer informatie:
Haarhuis & Jansen
Windmolen 18
7609 NN Almelo
(0546) 43 37 01
info@haarhuisenjansen.nl
www.haarhuisenjansen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.