Hästens deelt vijf tips voor verkoeling tijdens de warme lente- en zomernachten

Hästens, het Zweedse familiebedrijf dat al meer dan 171 jaar slaapervaringen biedt, richt zich deze lente en zomer op het belang van kwalitatieve slaap. Hoewel deze seizoenen ons veel mooie momenten en nieuwe avonturen kunnen bieden, kunnen warmere nachten ook leiden tot slaapproblemen. Om dit probleem aan te pakken geeft Hästens vijf essentiële tips voor de warme lente- en zomernachten, waarbij het belang van investeren in hoogwaardig beddengoed, matrassen en kussens van natuurlijke materialen wordt benadrukt.Vind de optimale temperatuur voor een goede slaap
"Het is belangrijk om een ​​temperatuur te vinden die comfortabel is voor een goede nachtrust. Dit kan variëren per persoon, maar over het algemeen wordt aanbevolen om de slaapkamer rond de 18 graden Celsius te houden."
 
Kies lichte kleuren om de slaapkamer in te richten
"Donkere kleuren absorberen meer warmte en kunnen de slaapkamer warmer maken, terwijl lichte kleuren juist meer licht reflecteren en de kamer koeler houden."
 
Let op de materialen van het beddengoed
"Natuurlijke materialen zoals katoen, linnen en zijde ademen beter en zorgen voor een betere luchtcirculatie, wat kan helpen bij het reguleren van de lichaamstemperatuur tijdens het slapen. Het materiaal van uw beddengoed kan een grote invloed hebben op uw slaapkwaliteit en comfort. Natuurlijke materialen hebben de voorkeur boven synthetische."


 
Kies een kussen dat aan uw behoeften voldoet
"Een te dik kussen kan zorgen voor een te hoge slaaphouding, waardoor u het warmer kunt krijgen. Een dunner kussen of zelfs een kussen met een koelend effect kan helpen om het hoofd koeler te houden tijdens warme nachten."
 
Beperk blootstelling aan licht vóór en tijdens het slapengaan
"Vermijd telefoons op het nachtkastje en omgevingslicht en gebruik een slaapmasker indien nodig. Licht voor het slapengaan kan het inslapen belemmeren en spanning veroorzaken, wat het tegenovergestelde is van wat we willen. Een consistent slaapschema kan worden behouden door het beperken van blootstelling aan licht."

Meer informatie:
Hästens
www.hastens.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.