Dit is de top 5 best beluisterde podcasts van De Interieur Club

Het eerste kwartaal van 2023 zit er alweer bijna op. De Interieur Club maakt de top 5 van best beluisterde podcasts van de eerste drie maanden van dit jaar bekend. Op nummer 1 staat interieurontwerper Lotte Faassen. “Lotte heeft veel luisteraars weten te inspireren met haar verhaal. Ze vertelt in de podcast over hoe zij haar weg zonder interieuropleiding heeft gevonden in de interieurbranche, hoe ze haar projecten aanpakt, de samenwerking met haar moeder bij Studio de Blieck en haar toekomstplannen”, aldus Mark Timo host van De Interieur Club Podcast.Dit is de top 5 best beluisterde podcasts:
Nummer 1 Podcast 71 met Lotte Faassen van Studio de Blieck
Lotte Faassen groeide op tussen bijzondere meubels en objecten. Niet zo verwonderlijk dat ze koos voor een carrière als interieurontwerper. Zonder interieuropleiding is ze gestart en heeft alles in de praktijk geleerd. In deze podcast hoor je haar verhaal!

Nummer 2 Podcast 63 Anne van Heugten over Nox Studio Interiors
Op 2 december ontving Anne uit handen Evelien Reich van ELLE Decoration De Interieur Club award “interieurtalent van het jaar 2022”. In de podcast vertelt ze hoe ze haar interieurbedrijf gestart is. Wat haar uitdagingen in het ondernemen zijn en wat haar dromen zijn.

Nummer 3 Podcast 65 Wat moet ik nou weer posten op social media?
Je wilt weer iets posten maar help, geen inspiratie. Interieurfotograaf Gertrude van den Brink geeft 5 tips om jou te helpen!

Nummer 4 Podcast 64 Commissie afspraken maken met je leveranciers
In deze podcast alles over commissie afspraken. Dit onderwerp was veel aangevraagd! Mark Timo gaat in gesprek met Mignon van de Bunt. Is het een goed verdienmodel? Wat zijn de voordelen en nadelen van deze afspraken? Hoe pak je zo’n samenwerking aan?

Nummer 5 Podcast 70 Hoe kom ik aan klanten?
Om je heen zie je interieurprofessionals de ene naar de andere opdracht binnenhalen maar bij jou is het stil. Net begonnen? Of al jaren bezig maar werkt de manier waarop jij vroeger klanten binnenhaalde niet meer? Wil je ook graag meer resultaat behalen uit je werk? Te gast is Laura Hindriks

Er staan inmiddels 75 afleveringen van de De Interieur Club Podcast. Je kan de wekelijkse podcast gratis luisteren op de website van De Interieur Club of op je favoriete podcast app.

Meer informatie:
De Interieur Club
www.deinterieurclub.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.