Franken ziet zijn keuken- en badkamerzaak failliet gaan

Meer dan 30 jaar gepassioneerd en gedreven bezig zijn met je vak en dan op last van de rechter de deuren van je prachtige onderneming moeten sluiten. Dat moet pijn doen.

Het interieurbedrijf had designmeubelen in huis van merken als Foscarini, Lapalma, Thonet en Umbrosa en werkte met keukenlabels als Dekker Zevenhuizen, Lapalma, Miele en Quooker. Op het gebied van badkamers voerde het onder meer Dornbracht, Vola, Laufen, RIHO, hansgrohe en Looox. Verder had het verlichting van o.a. Foscarini, Flos, Delta Light en Artemide in huis. Maar het is niet meer! Interieurontwerper Bert Franken heeft op last van de rechtbank in Zutphen zijn zaak moeten sluiten.

De rechter heeft de firma Franken Keukens B.V., handelend onder Bert Franken Ontwerp & Realisatie, op 29 maart in staat van faillissement verklaard.

Van ontwerp tot realisatie met uitsluitend exclusieve topmerken. Kwaliteit stond bij Franken hoog in het vaandel. "Daarom gebruiken we voor jouw woning uitsluitend kwalitatieve materialen en producten met een fraaie uitstraling, zoals  designverlichting, sfeervolle haarden en mooie wand- en raambekleding. Bert Franken brengt vorm en functie in harmonie met jouw woonwensen", is op de site te lezen.

Sinds medio 2010 was de naam Franken Harderwijk veranderd in de naam Bert Franken Ontwerp & Realisatie. De voornaamste reden voor deze naamsverandering was de brede specialisatie, want de diensten en producten van het bedrijf gingen veel verder dan alleen de keuken. Bert Franken Ontwerp & Realisatie bood een totaal concept op het gebied van sanitair, keukens, tegels, haarden maar ook stuc- en tegelwerk.


Interieurontwerper Bert Franken in gelukkiger tijden.

Nog niet bekend is of het bedrijf een doorstart kan maken.

Meer informatie:
Bert Franken Ontwerp & Realisatie
www.bertfranken.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.