Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe verlichting en accessoires van Antonio Sciortino bij Serax

De Siciliaanse kunstsmid en ontwerper Antonino Sciortino put zijn ontwerpen uit zijn eigen herinneringen of vindt inspiratie in de rijke geschiedenis van zijn geboortestreek. Tegelijkertijd is Sciortino altijd op zoek naar een nieuw tintje om de gebruiker te intrigeren.

Bij Serax wordt de collectie aangevuld met nieuwe ontwerpen van deze designer in de vorm van verlichting en accessoires.



“Bij de Moro vazen ​​verheft het gebruik van plaatstaal afgewerkt met een oud en donker patina (vandaar de naam) de eenvoudige vorm tot een ode aan het brutalisme. De donkere patina springt in het oog zonder de aandacht af te leiden van de vorm, de echte hoofdpersoon van mijn ontwerpen.”

“Voor de Lello vloerlampen gebruikte ik een vierkante kruisvoet voor de voet en een gebogen metalen plaat voor de kap, beide klassieke vormen van uiterst formele eenvoud, waardoor ze er toch eigentijds uitzien. De klassieke en universele kleuren zoals crèmewit, zwart en rood springen in het oog zonder de aandacht af te leiden van de vorm, de ware hoofdrolspeler van mijn ontwerpen.”



Meer informatie:
Serax
www.serax.com 

Publicatiedatum: