Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duik in de jaren '40 met Devon&Devon badkuipen

Als een diva valt het vrijstaande bad Devon&Devon in White Tec op in de badkamer met zijn retro-ziel en sculpturale vormen. Vanaf het allereerste begin combineert Devon&Devon de inspiraties van de Florentijnse Renaissance en de sferen van de Europese traditie met de allure van 20e-eeuwse Amerikaanse architectuur en design. Als gevolg hiervan worden gewoonten die vergeten of als achterhaald worden beschouwd, voortdurend herontdekt, opnieuw geïnterpreteerd en vertaald.

Diva is de vrijstaande badkuip die het resultaat is van een vakkundige mix van functionaliteit en esthetiek, eigentijdsheid en inspiratie uit het verleden.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren, de Devon&Devon vrijstaande badkuip zit in de ruimte met harmonieuze proporties. Het ontwerp, geïnspireerd op de lijnen en het design van de jaren 40, vormt de centrale lijst van de badkuip, waardoor deze tegelijkertijd een solide en lichte uitstraling krijgt.

Bron: Archiproducts

Publicatiedatum: