Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
''Ambitie om op meerdere plaatsen deze te realiseren''

2e SUNS experience center geopend in Zwanenburg

In het weekend van 11 en 12 maart opende Van Beem Buitenleven in Zwanenburg het tweede SUNS Experience Center van Nederland. Dit is een mooie aanvulling op het reeds bestaande SUNS Experience Center in Vught, waar naast dealers ook steeds vaker consumenten de collectie op afspraak komen bekijken.


Rechts eigenaar Van Beem Buitenleven: Gerko van Beem.

De reden dat Gerko van Beem, eigenaar van Van Beem Buitenleven, exclusief voor SUNS heeft gekozen is omdat de werk- en denkwijze van SUNS en Van Beem Buitenleven erg goed bij elkaar bleken te passen. Na een eerste ontmoeting op de Masters Expo in 2021 was er al meteen een goede wederzijdse click en een tijdje later was het plan voor het opzetten van een tweede SUNS Experience Center geboren.

Eigenaar van SUNS, Patrick van Rhienen, heeft de ambitie om de komende jaren meer soortgelijke samenwerkingen aan te gaan om zo op meerder plaatsen in Nederland een SUNS Experience Center te realiseren. “Op deze manier wordt het voor de consument steeds makkelijker om de complete collectie van SUNS te bewonderen. De afstanden die zij vanaf de woonplaats moeten overbruggen worden dan immers kleiner. De uitdaging hierbij is uiteraard het vinden van partners die passen bij SUNS, en met vanzelfsprekend voldoende ruimte om een compleet Experience Center op te zetten. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze partners de consument goed adviseren en een perfecte service garanderen als het bijvoorbeeld gaat om bezorging en eventuele nazorg.”

Net als het SUNS Experience Center in Vught biedt het SUNS Experience Center bij Van Beem Buitenleven ruim 2.000 m2 showroom met de complete collectie van SUNS. Van stijlvolle loungesets, diningsets en daybeds tot sfeermakers zoals poefen, kleden en verlichting. Eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een comfortabele outdoor lifestyle. Er zijn adviseurs aanwezig om je exclusief rond te leiden en je alles te vertellen over de materialen en mogelijkheden. Zo beleef je SUNS maximaal en kun je een goede keuze maken. Kortom: een ideale manier om informatie en inspiratie op te doen voor je tuin, terras en buitenruimte.

Meer informatie:
SUNS 
info@hello-suns.nl
www.hello-suns.com

Publicatiedatum: