Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Over deelname aan Indonesia International Furniture Expo 2023

Directeur Jan-Wout Hulstein van Asiades: "Het sentiment in de markt is goed"

Directeur Jan-Wout Hulstein van meubelfabriek Asiades kijkt met "enige trots" terug op zijn deelname aan Indonesia International Furniture Expo 2023, die onlangs in Jakarta werd gehouden. 

Jan-Wout Hulstein (tweede van rechts) druk in gesprek.

"Als Asiades hebben we deze keer een wat grotere stand genomen dan op de editie van augustus vorig jaar. De verwachting was namelijk dat deze beurs goed bezocht zou worden, zeker nu de wereld weer open is. Maar het was echt nog boven verwachting."

Kevin Hulstein (rechts) met Job, zoon van Peter de Lijster die voor het eerst mee was om te helpen. "Peter werkt al vanaf dag één van het bestaan bij Asiades, mooi om dan de nieuwe generatie te zien opbloeien", aldus Jan-Wout.

"We hebben op de eerste verdieping een collectie in- en outdoor geïntroduceerd, dus ieder item dat er stond hadden we in zowel indoor als outdoor staan. Outdoor met aluminium frames, quick dry schuim en Olefin stoffen. Een presentatie gecombineerd met een collectie indoor in mediterrane sfeer, dus frisse linnen en katoenen stoffen met mooie loungy banken en stoelen."


Een van de medewerksters in gesprek met bezoekers.

"Beneden hebben we ook de collecties ieder in zijn eigen sfeer gepresenteerd, waar vooral de glamourcollectie het opvallend goed heeft gedaan.

Deze Jakarta-beurs is voor ons het nieuwe Singapore qua bezoek en beleving. We zien er veel dezelfde gezichten als die we altijd tijdens de maartbeurs in Singapore zagen. Het niveau van de deelnemers zie je ook groeien, dus het is zeker een beurs die we er inhouden.

Bezoekers waren voorspelbaar, veel uit landen als Australië, Nieuw-Zeeland en Azië, maar ook veel uit Zuid-Amerika, Europa, Afrika en het Midden-Oosten."


Het team van Asiades op de beurs in Jakarta.

"Fantastisch om weer volop beurzen te doen en klanten terug te zien. Nu zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de Shanghai-show waar we enorm naar uit kijken. want het is ieder jaar dé beurs voor ons is.

Het sentiment in de markt is goed, maar merken dat veel klanten erg voorzichtig hebben ingekocht en toch wel vertrouwen hebben gekregen voor tweede helft van het jaar. Die positiviteit zien we terug in de orders. Zeevrachten zijn nu nog maar 10% van de kosten in vergelijking met een jaar geleden. Dat helpt zeker mee met de verkoop van vooral de grotere meubelen.

Onze volgende beurs is Highpoint, waar we nog niet het optimisme zien dat we in andere markten wel zien. Maar ook daar kijken we toch enthousiast naar uit. We hopen dat we met een prachtige collectie weer wat harten kunnen veroveren van de inkopers", besluit Jan-Wout Hulstein.


Een blik in de showroom van Asiades op de Indonesia International Furniture Expo 2023.

Meer informatie:
Asiades HK
20F / Drukkerij 
6 Duddell Street Central 
Hongkong 
info@asiades.com   
www.asiades.com   

Arocca 
Laan van Ram 10
7324 BV Apeldoorn
+31 (0) 88 88 168 88
info@arocca.com  
www.arocca.com   

Rey7
www.rey7.com