Huisshow vandaag van start

Feestelijke opening nieuwe pand Luxury Bedding Company in Hattemerbroek

Na maanden van voorbereiding is het zover, het nieuwe pand van Luxury Bedding Company is klaar. De wens om een eigen showroom, kantoor en magazijn onder een dak te hebben is hiermee uitgekomen. Verdeeld over twee dagen is het pand feestelijk geopend. De eerste dag voor de toeleveranciers en de tweede dag voor familie en vrienden."
De reacties waren overweldigend en ons pand is dan ook uiteindelijk erg mooi geworden, boven verwachtingen", laat mede-eigenaar Arno Appelhof weten. "Nu zijn we klaar voor de huisshow waar wij dan ook veel nieuwe ontwikkelingen gaan presenteren. De eerste geluiden vanuit onze dealers zijn zeer positief." Op 
3, 4, 5, 14, 16 en 18 april staat het event gepland in Hattemerbroek. LBC een huisshow in Hattemerbroek. Gedurende de huisshow presenteert Luxury Bedding Company ook de nieuwste ontwikkelingen rondom de merken Serta, Mérens en King Koil. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om de nieuwste matrassen en stoffen te bekijken. "Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van stoffen, aanpassingen aan onze collecties en nieuwe producten geven nieuwe dimensies en mogelijkheden voor de toekomst", aldus Arno.De huisshow start vanaf maandag 3 april. Hiervoor zijn vaste dagen voorgesteld aan onze dealers. Mochten dealers of nieuwe klanten ons ook willen bezoeken, kan dat ook, maar dan op afspraak.Meer informatie:
Luxury Bedding Company
Duurzaamheidstraat 23
8094 SC Hattemerbroek
088 – 784 8383
info@lbc.nl
www.luxurybeddingcompany.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.