Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vipp introduceert haar eerste buitencollectie

Vipp introduceert haar eerste buitencollectie, genaamd Open-Air, verwijzend naar de functionele bedoeling van buitengebruik en tegelijkertijd naar de luchtigheid en vloeibaarheid die ten grondslag liggen aan het ontwerpethos - lichte expressies van organisch gevormde massieve materialen.



De Vipp Open-Air collectie omvat een stoel, een eettafel, een loungestoel, loungetafels en banken die inspiratie putten uit de bestaande collectie binnenmeubilair van Vipp, gekenmerkt door duurzaam vakmanschap, tijdloos design met aandacht voor detail - en een geschiedenis die wordt bepaald door gegoten metaal. Nieuwe materialen zoals polyrattan, teak en buitenvriendelijke stoffen worden toegevoegd aan Vipp's kenmerkende materiaal, lichtgewicht gepoedercoat aluminium.

Zes nieuwe producten, die uitnodigen tot een duurzame designervaring in samenwerking met de natuurlijke omgeving als achtergrond, maken deel uit van de Vipp-collectie met de gedeelde intentie om de manier waarop we met objecten leven te verfijnen door middel van duurzame designervaringen.

De Vipp Open-Air outdoor collectie is verkrijgbaar vanaf eind maart 2023.

Meer informatie:
Vipp
www.vipp.com 

Publicatiedatum: