Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meisterwerke lanceert ecologische recyclingvloer met levenslange garantie

Met designvloer MeisterDesign. allround DD 700 S heeft Meisterwerke vanaf 1 maart 2023 nog een gezondheidsvriendelijke designvloer in het assortiment. "Maar ook op het gebied van milieuvriendelijkheid is dit een bijzondere vloer", laat het bedrijf weten in een persbericht.



Watervast, gezondsheidsvriendelijk en recyclebaar: De nieuwe designvloer MeisterDesign. allround DD 700 S is van alle markten thuis. Met een geïntegreerde geluiddempende onderlaag is de vloer met een renovatievriendelijke dikte van slechts 5,5 mm en het gepatenteerde Multiclic-kliksysteem eenvoudig te leggen en dankzij de gebruiksklasse 23/33 is de vloer bijzonder geschikt voor privéruimten die veel worden gebruikt, zoals de keuken, de gang, maar ook voor openbare ruimten, zoals cafés, winkels of hotellobby's.

De korte planken (1290 x 244 mm) zijn verkrijgbaar in acht hoogwaardige decors, die dankzij de ultramatte lak en bescheiden patroonherhaling een bijzonder authentieke uitstraling krijgen.



Hoofbestanddeel gerecyclede kunststof
MeisterDesign. allround is echter niet alleen recyclebaar, maar bestaat ook uit gerecycled kunststof en voldoet daarmee nu al aan de toekomstige vereisten van bijzonder duurzaam producten. De innovatieve speciale Recycling-Mineral-Core-plaat bestaat naast minerale bestanddelen voor ca. twee derde uit gerecycled kunststof van Post-Consumer-producten.

Meer informatie:
Meisterwerke
www.meisterwerke.com

Publicatiedatum: