Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Woonboulevard Wijchen verwelkomt Paragon

Sinds kort heeft Woonboulevard Wijchen nóg meer winkels onder haar dak. Je kon hier al terecht voor meubelen en woondecoratie bij een flinke verzameling van interieurwinkels op vier locaties met in totaal 55.000 m2 wooninspiratie. Met de toevoeging van woonwinkel Paragon is het assortiment nog completer. In het paasweekend, van 7 tot en met 10 april, wordt de opening feestelijk gevierd. Dat meldt indebuurt Nijmegen.



Paragon is een designstore met een uitgebreid aanbod aan eigentijdse meubels voor een luxe interieur met karakter. In onze high-end showroom vind je niet alleen de stijlvolle meubels van de luxe merken Richmond Interior en Passe Partout maar ook een ruime eigen collectie. Van tafels en banken tot spiegels en schilderijen.

Vorige maand maakte Woonboulevard Wijchen al bekend dat BuitenHof Tuinmeubelen toegevoegd gaat worden aan het aanbod. In totaal zijn er momenteel 28 winkels aanwezig op de boulevard, waar leverancier van 150 merken vertegenwoordigd worden. Maar hier blijft het niet bij.

Meer informatie:
Woonboulevard Wijchen
Nieuweweg 303
6603BN Wijchen
024 - 6491149
info@woonboulevardwijchen.nl
www.woonboulevardwijchen.nl

Publicatiedatum: