‘Ervaar de helende kracht van water’

GROHE introduceert GROHE SPA

GROHE introduceert GROHE SPA, een uitgebreid productportfolio om de badkamer in een spa te transformeren. GROHE SPA is het nieuwe submerk, naast de al bestaande submerken GROHE QuickFix en GROHE Professional. Met GROHE SPA wordt de badkamer geüpgraded naar dé plek in huis om je terug te trekken en nieuwe energie op te doen door het rustgevende gevoel van water. De producten zijn vanaf april leverbaar en worden geleidelijk uitgerold over verschillende verkooppunten.Spa op maat voor thuis 
Geleid door de overtuiging dat water de bron is van vitale energie, introduceert GROHE vanaf heden de GROHE SPA-collectie. Het woord SPA origineler uit de eerste letters van 'Salus Per Aquam', Latijn voor 'Gezondheid door water' en het uitgangspunt van GROHE SPA. Het assortiment bevat exclusieve producten om van een badkamer een luxueuze wellnessruimte te maken die de gebruiker in staat stelt om ondergedompeld te worden in rustgevende waterrituelen. 

Het GROHE SPA portfolio varieert van kranencollecties, modulaire plafonddouches, waskommen tot aanvullende accessoires. Ontwerpen worden gecombineerd met zorgvuldig geselecteerde kleuren, materialen en afwerkingen om luxueuze thuisspa-ervaringen te creëren. Met een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden maakt GROHE SPA een nieuw niveau van individuele expressie in de badkamer mogelijk. In het bijzonder de Private Collections bieden een keuze uit verschillende kleuren, materialen en greep-opties om unieke badkamerkranen te ontwerpen.

"GROHE SPA producten bevinden zich op het kruispunt van premium kwaliteit, geavanceerde technologie, ongeëvenaarde precisie en vooruitstrevend design. We worden gedreven door de motivatie om de mogelijkheden te herdefiniëren. Dit doen we met behulp van toonaangevende productietechnieken als 3D-metaalprinten om exclusieve ontwerpen en de ultieme waterervaring voor de badkamer te creëren", legt Patrick Speck, Leader LIXIL Global Design, EMENA uit.

Milan Design Week
Tijdens de Milaan Design Week, van 17 tot en met 23 april, kunnen bezoekers uit eerste hand ervaren hoe GROHE SPA werkt en voelt. Hier wordt een GROHE SPA waterinstallatie gepresenteerd die de architectuur van kunstmuseum Pinacoteca di Brera weerspiegelt en tegelijkertijd laat zien hoe het GROHE SPA Health Through Water concept vormgegeven is. De tentoonstelling is aangevuld met innovatieve badkamerdesigns in vier kubussen waarin de bezoeker ondergedompeld wordt in verschillende ruimtes: exclusieve 3D metaal-geprinte producten, op maat gemaakte Atrio en Allure Brilliant Private Collections, trendy GROHE Colors, en een multisensorische ervaring voor de doucheoplossingen van het merk.

De installatie is open voor het publiek van 18 tot en met 23 april van 10.00 tot 19.00 uur, behalve op 20 april van 12.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie:
GROHE SPA
www.grohespa.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.