Royal Delft toont herstel met aanzienlijke omzetgroei

De omzet van Royal Delft Group in het boekjaar 2022 aanzienlijk gestegen. In totaal is er 44% meer omgezet tot 7,1 miljoen euro (2021: € 4,9 miljoen). Ondanks de opschaling van de bedrijfsactiviteiten van Royal Delft en de stijging van de prijzen door de oorlog in Oekraïne is het bedrijfsresultaat aanzienlijk gestegen tot € 986.000 (2021: € 703.000).CEO Henk Schouten: “Het jaar 2022 stond in het teken van het herstel na twee moeizame jaren die grotendeels beïnvloed werden door de coronapandemie. We zijn vooral verheugd over het herstel van de toeristische markt. Tegelijkertijd moeten we goed inspelen op prijsstijgingen die onze bedrijfsvoering onder druk zetten. Met de uitbreiding van de vastgoedportefeuille, de opening van de nieuwe winkel op de Markt in Delft en de bouw van twee nieuwe museumzalen investeren we in de verdere groei van Royal Delft Group. Gezien de krapte op de arbeidsmarkt bleef het een uitdaging de groei te volgen. Met elkaar hebben we de klus geklaard."

Voor de komende jaren zet Royal Delft in op verdere groei van het Business to Business segment en wordt een verder herstel van de toeristische markt verwacht. Daarentegen blijft het resultaat onzeker door de instabiele situatie in Oost-Europa en stijgende kosten.

Meer informatie:
Royal Delft Group
Rotterdamseweg 196
2628 AR Delft
+31 (0)15 76 00 800
info@royaldelftgroup.com
www.group.royaldelft.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.