Eerste paal geslagen van het nieuwe pand

Richmond Interiors betreedt nieuw tijdperk met verhuizing naar De Vaandel

Deze week, dinsdag 21 maart, is de eerste paal geslagen voor het nieuwe Richmond Interiors pand aan De Vaandel in Heerhugowaard. Na jaren van hard werken in het oude pand in Obdam zijn ze ontzettend blij dat we deze nieuwe mijlpaal hebben bereikt. Het nieuwe pand, ontworpen door Breddels Architecten, zal ongeveer 20.000 vierkante meter groot zijn en naar verwachting in de zomer van 2024 worden opgeleverd. De verhuizing is een grote mijlpaal voor de meubelgroothandel.

Totaal zullen er maar liefst 1.289 betonpalen de grond in gaan met lengtes van 17 t/m 24 meter. Er gaat dus al een compleet bouwwerk aan heipalen de grond in, voordat het pand de hoogte in gaat. Het nieuwe pand omvat verschillende compartimenten voor magazijn, opslag, expeditie, toonzaal en kantoorfaciliteiten en heeft een totaaloppervlakte van ruim 17.000 m² en een lengte van 190 meter. Het biedt met ruim 140.000 m³ inhoud, ruimte aan opslag van de gehele collectie.  Alles onder één nieuw, duurzaam dak
Bij Richmond Interiors zijn ze een familiebedrijf en hechten ze veel waarde aan het bij elkaar houden van alles. "Daarom hebben we besloten om alles onder één dak te houden en te verhuizen naar één groot pand. Dit biedt ons vele voordelen, zoals een efficiëntere organisatie en logistiek, meer ruimte voor klanten en personeel en een grotere voorraadruimte", laat het bedrijf weten in een persbericht.

Het nieuwe pand is ontworpen met duurzaamheid als speerpunt. Zo zal het pand gebruik maken van zonnepanelen, warmtepompen en slimme verlichtingssystemen om de impact op het milieu te minimaliseren. Dit maakt het nieuwe pand van Richmond Interiors op De Vaandel energieneutraal. 


Lex en Anne-Roos Tiggeler, directeuren Richmond Interiors.

Groeien
Directeuren Lex en Anne-Roos Tiggeler zijn ontzettend enthousiast over de verhuizing. "Dit is een belangrijke mijlpaal voor onze meubelgroothandel," zegt hij. "We hebben ervoor gekozen om alles onder één dak te houden om de efficiëntie te verbeteren en klanten een nog betere ervaring te bieden in onze nieuwe, moderne showroom. Het nieuwe pand biedt ons de ruimte die we nodig hebben om te groeien en ons assortiment uit te breiden. We zijn erg blij met deze ontwikkeling en kijken uit naar de opening in 2024."

De verhuizing naar De Vaandel in Heerhugowaard biedt Richmond vele nieuwe kansen om te groeien en onze klanten nog beter te bedienen. "We zijn ontzettend blij dat we deze nieuwe mijlpaal hebben bereikt en kijken uit naar de toekomst. We willen graag iedereen bedanken die ons heeft gesteund en geholpen om dit te bereiken. Wij kunnen niet wachten om onze klanten te verwelkomen in ons nieuwe pand en hen de best mogelijke service te bieden in onze nieuwe, moderne showroom."

Hoewel ze bij Richmond erg uitkijken naar de verhuizing naar het nieuwe pand aan De Vaandel in Heerhugowaard, zijn ze momenteel nog gevestigd op de Butter in Obdam. Hier bevinden zich het kantoor, magazijn en Experience Center. "U tot die tijd nog van harte welkom om onze collectie te bekijken en ons team te ontmoeten. We staan klaar om u te voorzien van advies en om u te helpen bij het vinden van de perfecte meubels voor uw interieur. Kom gerust eens langs en ontdek ons uitgebreide collecties", besluit de interieurspecialist.Meer informatie:
Richmond Interiors (Huidige pand)
Butter 17
1713 GM Obdam
+31 (0) 226 450 846
info@richmondinteriors.nl
www.richmondinteriors.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.