'Duurzaam, modern en geschikt voor mensen met allergieën'

Nieuwe designvloeren Meisterwerke zijn 'driedubbel PVC-vrij'

Met het platformconcept Designvloer Wood zet Meisterwerke onder het merk Meister haar verhaal voort op het gebied van designvloeren voor een gezondere woonomgeving. In het omvangrijke assortiment met de slogan 'Driedubbel PVC-vrij' staan drie verschillende productvarianten ter beschikking.


Hill Oak 7118, houtdessin/Korte planken.

Het platformconcept 'Designvloer Wood' omvat houten designvloeren van het Meisterwerke-assortiment, met vier decors voor elk van de drie productvarianten: MeisterDesign. comfort is de comfortvloer met dubbele kurklaag, MeisterDesign. next beschikt over een natuurlijke geluiddempende laag van kurk en MeisterDesign. flex is de variant met de meest gering opbouwhoogte, wat dit product ideaal maakt voor renovatiewerkzaamheden.


Terrazzo licht 6859, imitatie/tegel.

Alle drie de productvarianten beschikken over een Puretec Plus-oppervlak. Deze transparante polymeerlaag op basis van PUR creëert een patroon met heldere kleuren. De bescheiden patroonherhaling zorgt voor een veelzijdige en afwisselende uitstraling. Gekozen kan worden uit landhuisdelen (14 decors), korte planken (20 decors) en moderne grote tegels (6 decors) in drie verschillende formaten.


Princess Oak pure 7132, houtdessin/landhuisdelen en Zomereik cognac 6949, houtdessin/korte planken.

Alle vloeren beschikken over een natuurlijke (dus niet chemisch behandelde) antibacteriële toplaag. Ze zijn 100% Made in Germany en uitgerust met een AquaStop-impregnering van de randen, wat ze watervast maakt (next: 24 uur/comfort en flex: 4 uur). De PVC- en ftalaatvrije designvloer Wood is onderscheiden met de Blauwe Engel en het keurmerk van het eco-Institut.


Princess Oak donker 7134, houtdessin/landhuisdelen.

Meer informatie:
Meister
www.meister.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.