Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe voorjaarscollectie Maison Berger Paris geïnspireerd op delicate vrouwelijkheid

Joy is de naam van de nieuwe voorjaarscollectie van Maison Berger Paris, die is geïnspireerd op delicate vrouwelijkheid. Ronde en grafische vormen worden met elkaar gecombineerd. Ontwerpster van Joy, Sylvie de France, werd opgeleid in de schone kunsten en is gepassioneerd door de wereld van schoonheid. In de nieuwe samenwerking met Maison Berger Paris brengt ze al haar creativiteit en elegantie tot uitdrukking.

Ieder voorjaar lanceert Maison Berger Paris een serie die speciaal voor Moederdag is ontworpen. Dit jaar is dat de Joy collectie, die ook gepresenteerd werd tijdens de Retail Beurs in Utrecht. Niet alleen de klassieke Lampe Berger maar ook de parfumverspreider of duo mini set zijn mooie Moederdag geschenken. Daarnaast bestaat de collectie nog uit een geurkaars en een autodiffuser.



Het nieuwe huisparfum
Met de lancering van de nieuwe Joy collectie, introduceert Maison Berger Paris ook het nieuwe huisparfum Jardin d’Agaves: een huwelijk van zachtheid en sprankelende warmte. Dit huisparfum creëert een aroma met idyllische charme en een zekere openhartige zoetheid. Een huisparfum dat verschillende parfumnoten weet te combineren. De topnoten zijn een luchtig mengsel van citroen, blauwe agave en koffie. De parfumnoten van witte fresia, kamperfoelie en viooltjes zetten de toon. Geleidelijk verschijnt een vleugje van tedere vanille op warmere parfumnoten van amber en sandelhout.

Lampe Berger
Deze Lampe Berger heeft een ronde vorm en de geometrische details in het glas geeft het een “juweelachtige” look. De oudroze tint is gekozen om het geheel zachtheid te geven en de zware dop zorgt voor extra cachet. Dit model is een sieraad voor ieder interieur en met de unieke functie die de omgevingslucht reinigt en parfumeert, is dit een perfect geschenk voor jezelf of een ander.

Parfumverspreider
De parfumverspreider Joy verspreidt het heerlijke bijpassende huisparfum Jardin d’Agaves op subtiele wijze. De cilindrische vorm wordt als een juweel weerspiegeld in de met de reliëf bewerkte zilveren ring, waarin de geursticks mooi uitwaaieren.

Geurkaars
De geurkaars Joy is omhuld met oudroze glas dat is voorzien van een zilveren zeefdruk. Naast dat deze hoogwaardige geurkaars er mooi uitziet is het 100% plantaardige, GGO-vrij en veganistisch. De natuurlijke was zorgt voor een schonere verbranding. De geurkaars heeft een katoenen lont en 40 branduren.

Duo mini set
Deze set bestaat uit een parfumverspreider van 80 ml, welke tot 6 weken diffusie geeft, en geurkaars van 80 gr met ca. 15 branduren. Beide uitgevoerd met het nieuwe huisparfum Jardin d’Agaves.

Autodiffuser
Uitgevoerd in het design van Joy lanceert Maison Berger een luxe auto diffuser met geometrisch design. De metalen diffuser is navulbaar, wordt eenvoudig in het ventilatierooster geklikt en voorziet de auto van een subtiel parfum. De navulling met het Jardin d’Agaves parfum wordt meegeleverd.

Meer informatie:
Maison Berger Paris
www.maison-berger.nl

Publicatiedatum: