Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jong bedrijf gerund door de ondernemers Lars (20) en Jens (21)

Cloudpillo wint Shopping Awards in de categorie ‘Beste Starter’

Gisterenavond, 23 maart, werden in Noordwijk aan Zee de Shopping Awards uitgereikt, de prijzen voor de beste webshops van Nederland. Het merk Cloudpillo mocht maar liefst twee awards mee naar huis nemen: de eerste prijs voor beste webshop in de categorie 'Beste Starter' én de tweede prijs voor beste webshop in de categorie 'Slaap'. Een prestatie voor het jonge bedrijf dat wordt gerund door de twee jonge ondernemers Lars (20) en Jens (21). 
 

Lars van der Wijst en Jens Timmers, oprichters van Cloudpillo. Het bedrijf, dat sinds 2021 gevestigd is in Uden, heeft op dit moment 18 werknemers in dienst.

Cloudpillo is een bedrijf dat zich richt op het verbeteren van de nachtrust van mensen. Met hun innovatieve producten en uitstekende service hebben zij de jury weten te overtuigen. "Wij zijn ontzettend trots op deze prijzen, het is een bevestiging dat wij goed bezig zijn en dat onze visie op slaap en leven aanslaat bij de doelgroep."
 
Sinds twee jaar is Cloudpillo actief met als doel om de slaap categorie flink wakker te schudden. "Wij zijn het nieuwe geluid in deze slapende categorie. Wij doen alles met volle overtuiging. Vanaf het eerste contact tot en met aftersales bewijzen wij dat wij het nieuwe geluid zijn in deze categorie. We moedigen mensen aan om hun leven te leven, om elke dag weer alles eruit te halen", aldus Lars van der Wijst.
 
Cloudpillo hecht veel waarde aan hun klanten. "Onze klanten zijn ons grootste goed, want elke klant is een ambassadeur van ons merk. Daarom zetten wij hen altijd op de eerste plaats en doen we er alles aan om ze tevreden te stellen", aldus Jens Timmers. Door deze instelling heeft Cloudpillo een vaste loyale klantenkring opgebouwd.
 
De komende jaren wil Cloudpillo laten zien dat zij innovatief blijven in deze categorie. Dit jaar zal het bedrijf zijn ambitie nastreven en in Duitsland voet aan de grond zetten. Met hun innovatieve ideeën zullen zij blijven streven naar de beste nachtrust voor klanten en zijn zij dé supporter om alles uit de dag te halen.

Meer informatie:
Cloudpillo
085 070 73 11
www.cloudpillo.nl

Publicatiedatum: