Zo werd Jarno Goesten meubelmiljonair

Jarno Goesten praat niet graag over zijn kasteel en Rolls-Royces, maar neemt wel de tijd om aan Quote te vertellen hoe hij zijn ouders op 19-jarige leeftijd uitkocht en daarna meubelmiljonair werd. Hij bouwde meubelhandel De Arend uit tot een speler van formaat en kocht honderden panden in zijn geboortestreek, de Bommelerwaard.Toch zag het er tientallen jaren geleden heel anders uit. De Arend was destijds nog helemaal geen meubelbedrijf. Locals associeerden de naam met iets heel anders: een gezellige avond met vrienden, onder het genot van een ijskoud biertje. Pas toen het café omgetoverd werd tot disco ging het balletje rollen. Het meubilair moest namelijk verkocht worden.

‘Meneer Goesten, hebt u die tafels en stoelen nog?’, kregen ze nog maanden lang te horen. Voor Jarno was dit een teken dat er vraag was naar tweedehandsmeubilair en begon hierin te handelen. Doordeweeks, hobbymatig, met de zolder als opslag. De rest is geschiedenis...

Bron: Quote


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.