Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rodolfo Dordoni ontwerpt de familie van fauteuils en chaise longues met sculpturale profielen en getailleerde snit

Twiggy: van mode-icoon tot Minotti Modular Seats

De Minotti modulaire fauteuil van Rodolfo Dordoni heet Twiggy. Uit dit ene element ontstaat een modulair zitsysteem met een sartoriale snit en een sculpturale esthetiek, dat, te beginnen met de gekozen naam, de revolutionaire ziel van het Britse mode-icoon Dame Twiggy Lawson oproept.

Bijzondere stiksels en afwerkingen in leder, nubuck of stof kleden de strenge geometrische vormen van het modulaire Minotti fauteuilsysteem aan, waarin een bank, een sofa en een chaise longue worden gecombineerd met de Small, Large en Deep versies van de fauteuil.

De zachte profielen van de zitting en de rugleuning worden ondersteund door een gebogen onderstel, verkrijgbaar in twee afwerkingen: Black Coffee aluminium, glanzend gelakt en halfglanzend geborsteld aluminium.

Naar de naam van het Londense topmodel Twiggy Lawson, die een revolutie in de mode van de jaren 60 teweegbracht, geven de Minotti modulaire fauteuils van de Twiggy collectie een nieuwe look aan de woonruimte, als individuele elementen of met composities vrij van vooraf bepaalde schema's en in staat zich aan te passen aan elk type ruimte en smaak.

Bron: archiproducts.com

Publicatiedatum: