Moederbedrijf Luxaflex neemt concurrent over

Hunter Douglas, wereldmarktleider op het gebied van raambekleding (Luxaflex) en een vooraanstaand producent van bouwproducten, heeft een concurrent overgenomen. Het gaat om een producent van op maat gemaakte hoogwaardige zonweringsproducten en horren en heeft tevens een ruim assortiment accessoires voor raamdecoratie, te weten Erfal GmbH & Co KG.

Erfal, gevestigd in Falkenstein, Duitsland, verwacht in 2022 een omzet van € 55 miljoen en heeft 450 werknemers in dienst. De oprichter van Erfal blijft algemeen directeur en de onderneming zal onafhankelijk blijven opereren onder het huidige management. De voltooiing is afhankelijk van goedkeuring van de Duitse Mededingingsautoriteit.
De voorwaarden zijn niet bekendgemaakt.

Hunter Douglas heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam en omvat 136 ondernemingen met 47 fabrieken en 89 assemblagebedrijven in meer dan 100 landen. Hunter Douglas heeft ongeveer 22.000 werknemers en had in 2021 een omzet van USD 4,6 miljard.

Meer informatie:
Erfal
https://www.erfal.de/nl 

Hunter Douglas Europe B.V.
www.hunterdouglasgroup.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.