Extremis verwelkomt nieuwe CEO om bedrijf naar internationale groei te loodsen

Extremis stelt Valentine Batjoens aan als zijn nieuwe Chief Executive Officer. Met een flinke dosiservaring en een stevige portie goed humeur, versterkt Valentine het managementteam om de koers van afzwaaiend CEO Yff Vandendriessche verder te zetten.

“We kijken ernaar uit om het roer van ons schip in handen te geven van Valentine. Ze is de gekniptepersoon om ons familiebedrijf naar nieuwe horizonten teloodsen en de koers te bevaren die YffVandendriessche voor ons uitstippelde”, vertelt Dirk Wynants, eigenaar en hoofdontwerper vanExtremis. Valentine kan terugvallen op meer dan 20 jaar managementervaring indesector en heefteen uitstekende voeling metde wereld van het outdoordesign. Tot voor kort was ze Head ofMarketing Strategy en Chief Commercial Officer bij Renson, waar ze het merk op weg hielp naar hetmarktleiderschap, een doeltreffende marketing-en bedrijfsstrategie uittekende en de groeiplannenmet succes wist tevormen.

“Valentine heeft inmiddels bewezen dat ze sterke bedrijfsstrategieën kan uitwerken in een snelgroeiende sector. Afgaand op haar feilloze parcours, heeft Extremis een bloeiende toekomst voor de boeg. Valentine koestert een passie voor innovatie en ondersteunt een bedrijfscultuur die productiviteit stimuleert en mensen motiveert”, aldus Wynants.

Extremis werd opgericht in 1994 en biedt designmeubilair aan waarin het noodzaak en nut hand in hand gaan. De‘Tools for Togetherness’ prikkelen menselijke interactie met inventief design en duurzame materialen. “Ik sta helemaal achter de visie van Extremis. Het voelt aan als een hele eer om de missie van het merk verder te zetten: mensen samenbrengen rond meubilair van top kwaliteit”, licht Valentine Batjoens verder toe.

Extremis bouwt tijdloos designmeubilair dat mensen wereldwijd weet te overtuigen met zijn robuustheid en kwaliteit. Vanuit Poperinge verovert deze Belgische topspeler de Europese, Noord-Amerikaanse en Aziatische markt. Valentine vertelt nog: “Yff geeft nu het roer uit handen van een gezond bedrijf. Ik neem met plezier dat roer over, om het merk verder te versterken en het door een nieuwe groeifase te loodsen, zowel qua gamma als omzet enregio’s. Ik ben ervan overtuigd dat ik samen met de Extremis-familie de liefde voor innovatie, interactie en oerdegelijke Belgische kwaliteit met de wereld kan delen.

"Na zeven jaar trouwe dienst geeft Yff Vandendriessche nu de fakkel door, al ziet hij eerst nog toe opeen vlekkeloze transitie. Trouw aan zijn passie voormooie zaken, ruilt Yff de meubelwereld in voorde paardensport, bijzijn bedrijfMares of Macha. “In naam van het hele bedrijf wil ik Yff oprechtbedanken voor zijn inzet en toewijding bij Extremis. Hij wist Extremis doorwoelige wateren teloodsen, op weg naar groei, en effende het pad voor een nieuw hoofdstuk. Ik ben alvast benieuwd naar wat de toekomst brengt”, deelt een dankbare Wynants nog.

Meer informatie:
Extremis
www.extremis.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.