Gericht op interieurbedrijven in de groeiende projectmarkt

Interessante productpresentaties in het Atrium tijdens MDXL Project & Interieur

De Woonindustrie houdt op maandag 3 april het exclusieve netwerkevent MDXL Project & Interieur, gericht op interieurbedrijven in de groeiende projectmarkt, om vraag en aanbod met elkaar te verbinden.

Samen met zo’n 200 nationale en internationale interieurmerken presenteert De Woonindustrie de nieuwste ontwikkelingen en producten op het gebied van interieur en ontwerp. Een breed aanbod van diverse disciplines zoals meubelen, kantoormeubilair, design, verlichting, woonaccessoires, raam-en wanddecoratie, vloerbekleding,
meubelstoffen, smart living, akoestische oplossingen en slapen.

Er zijn aansprekende podiumpresentaties van Jan de Jong van Rockfon, Marie Claeys van Mobitec en Patricia Vernooij van INinterieur en diverse interessante productpresentaties.

Naast de al eerder gepubliceerde merken (Geberit, Be Max Office Concepts, Let you Blossom en Design8) staan ook Werk aan de Muur, Clochard Fabrics, Omar Antwerp, Diadesi, Kayden Stone & Ceramics en vloerkledenwinkel.nl in het Atrium met een productpresentatie.

Daar presenteren ook exposanten Dôme Deco, Dimondi by Teugra, Seuren Tafels, Stylerz, Art Collection, Leclerc & Bouwman Verlichting, Jan Kurtz, Rockfon, ABB, Nordlux, 3C Gruppe, Sompex, BKS Meubelen, Infiniti Design, Life is a jungle, Mobitec, SITS en PMP Furniture zich op maandag 3 april.

De organisatie ontmoet je graag in De Woonindustrie.

Meer informatie:
MDXL Project & Interieur
www.dewoonindustrie.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.