Logistiek.nl neemt 15 webshops op de korrel: 'Communiceren gaat soms ver, tot vervelens toe'

Logistiek.nl heeft vijftien webshops op de korrel genomen. Het online nieuwsplatform voor logistiek professionals nam de proef op de som en bestelde producten om te zien wat er op ze afkwam. Eindconclusie? 'Alle bestelde producten kwamen aan, onbeschadigd. Ze gingen na een paar dagen ook weer retour. En ja, we hebben allemaal het aanschafbedrag (met verzendkosten indien van toepassing) weer teruggestort gekregen op de bankrekening'.


Fonq was een van de 15 webshop die onderzocht zijn.

Bij deze vijftien webshops bestelde logistiek.nl verschillende artikelen: Fonq, Lampenshoponline, Lidl, Gereedschapscentrum.nl, Bol.com, Coolblue, Toolstation.nl, Blokker, Wehkamp, Hema, HomeLiving, Praxis, Lampentotaal.nl, Glazenmagazijn.nl en Amazon.nl.
 
Minpuntje volgens Logistiek.nl: 'Communiceren gaat soms ver, tot vervelens toe zelfs. Tien tot vijftien mailtjes per besteld product is geen uitzondering. Voor een testpanel dat diverse producten tegelijkertijd wil laten bezorgen, is het een uitdaging van jewelste om steeds goed te administreren over welk product het mailtje iets te melden heeft.' 

Verbazing is er over de verpakking. 'Van te krap tot veel te ruim in een verder volledig lege doos waar zeker nóg een paar heggenscharen in zouden passen.' 

Lees hier het complete artikel


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.