De Interieur Club over 2-jarig jubileum:

"Trots dat zoveel interieurprofessionals onze podcast en netwerkborrels weten te vinden”

De Interieur Club netwerkborrel van afgelopen vrijdag (17 maart) bij Design Post Amsterdam was een groot succes. Meer dan 300 interieurprofessionals kwamen naar deze locatie in Amsterdam om te netwerken en het tweejarig bestaan van De Interieur Club te vieren.“Het is bijzonder om op een uitverkochte netwerkborrel ons 2-jarig bestaan te vieren. In twee jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot een belangrijk inspiratieplatform voor veel interieurprofessionals. De Interieur Club is ontstaan uit een eigen behoefte om op een laagdrempelige manier fijne connecties op te doen in de interieurbranche en inspiratie te krijgen. Wij zijn enorm trots dat zoveel interieurprofessionals onze podcast en netwerkborrels weten te vinden", aldus Mark Timo, host van De Interieur Club Postcast. De Interieur Club maakt start vandaag met de voorverkoop voor de volgende netwerkborrel op vrijdag 7 juli.De Interieur Club Summernight X Netwerkborrel
Vandaag is de kaartverkoop voor De Interieur Club zomer netwerkborrel begonnen op vrijdag 7 juli. Lezers van Wonen360 kunnen als eerste een kaartje bemachtigen. De Interieur Club organiseert deze borrel met een aantal mooie partners op een toffe locatie in Amsterdam/Zaandam. Wil jij hierbij zijn? Zorg dat je op tijd een kaartje koopt aangezien de netwerkborrels altijd snel uitverkocht zijn.Voor wie? Interieurprofessionals breed, dus ben je (startende) interieurontwerper, stylist, architect? Maar ook interieurstudenten of twijfel je nog om te werken in de interieurbranche? Vertegenwoordig je een merk, leverancier, fabrikant of heb je een interieurwinkel of webwinkel? Iedereen die werkt of een link heeft (of wil maken) met de interieurwereld is welkom.

Meer informatie:
De Interieur Club
www.deinterieurclub.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.