Introductie tijdens Salone del Mobile

Tom Dixon introduceert de 'Portables' in drie uitvoeringen

''Maak kennis met een nieuwe categorie voor onze verlichtingsfamilie: de 'Portables!', schrijft het verlichtingsmerk Tom Dixon in een bericht. 

''Onze nieuwe MELT, STONE en BELL Draagbare lampen zijn oplaadbaar en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Tom zegt: "Als er één ding is dat de snel veranderende wereld waarin we leven kenmerkt, is het mobiliteit - de manier waarop we leven en werken en spelen wordt gedomineerd door een toegenomen behoefte aan draagbaarheid en flexibiliteit - we willen niet langer vastzitten aan een vast bureau of stopcontact, dus in toenemende mate willen we dat ons licht met ons meebeweegt - gelukkig is de magie van technologie te hulp gekomen met krachtige batterijen en energiezuinige lichtbronnen gecombineerd om ons in staat te stellen te verlichten waar we maar willen met volledig aanpassingsvermogen. En het is om deze reden dat we graag hebben gewerkt aan een nieuwe serie expressieve oplaadbare occasionele verlichting! Onze nieuwe PORTABLE-lampen kunnen binnen of buiten worden gebruikt, op een plank, bureau, bank of waar u ze maar wilt plaatsen."

De collectie wordt gelanceerd op Salone del Mobile in Milaan en wereldwijd online en in de winkels verkrijgbaar vanaf juli 2023.

Bron: LinkedIn 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.