The Wool Studio introduceert vloerkleden op basis van iconische Royal Delft ontwerpen

The Wool Studio introduceert zeven vloerkleden op basis van iconische ontwerpen van Royal Delft. De eeuwenoude designs van Royal Delft zijn een inspiratie voor de nieuwe collectie vloerkleden van The Wool Studio. Ambacht, handwerk en producten van hoogwaardige kwaliteit zijn de ingrediënten van deze samenwerking.

Database Royal Delft
Van 17e-eeuwse wandborden naar 21ste-eeuwse vloerkleden, de met de hand getufte vloerkleden zijn ontworpen in traditionele vormen met de herkenbare en iconische dessins van Royal Delft. De eerste zeven vloerkleden die nu te bewonderen zijn, zijn door The Wool Studio vervaardigd in Econyl, Tencel en Nieuw-Zeeland wol. The Wool Studio dankt zijn naam aan het gebruik van deze natuurlijke materialen in al zijn collecties. De traditionele vormen van de wandborden van Royal Delft zijn vertaald in de kleden. Zo zijn de sierlijke hoeken van de applique vorm terug zien in het Royal Delft Flower Bed vloerkleed. Het pronkstuk van deze collectie is de Royal Polychrome Birds Special Edition. Dit kleurrijke vloerkleed is een ware eyecatcher, voor op de vloer óf aan de wand!

Samenwerking
De waardering voor kwaliteit en het ambacht staan in deze samenwerking centraal. Het ambacht van het beschilderen van aardewerk vindt met deze samenwerking een vervolg in het hand-tuften van vloerkleden. “We zijn al langere tijd bezig met het deze samenwerking. Toen The Wool Studio ons benaderde zijn we enthousiast aan de slag gegaan en tot deze prachtige vloerkleden gekomen”, aldus Joffrey Walonker, Design Manager Royal Delft.

“Bijzonder trots en met veel plezier werken wij samen met Royal Delft. We delen het gevoel voor schoonheid en kwaliteit. Dit maak het samenwerken met Royal Delft heel natuurlijk. Het waren de traditionele Hollandse designs waardoor ik dacht: Dit zou schitterend zijn als een kleed!” Hans van der Goes, eigenaar van The Wool Studio.

Met deze toewijding worden de kleden vandaag geïntroduceerd bij Royal Delft in Delft. De kleden zijn vanaf nu verkrijgbaar via The Wool Studio.Meer informatie:
The Wool Studio
www.thewoolstudio.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.